ASU Politehnica merge încrezătoare la Severin pentru duelul cu Viitorul Pandurii. Mugur...

ASU Politehnica merge încrezătoare la Severin pentru duelul cu Viitorul Pandurii. Mugur Guşatu: „Diferenţa o va face probabil o execuţie sau o greşeală”

0
DISTRIBUIȚI

ASU Politehnica are mâine şansa să-şi încheie seria de şapte partide oficiale fără gol marcat sau, dimpotrivă, să-şi adâncească criza din faţa porţii. „Băieţii în ghete” joacă în deplasare cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu, grupare care evoluează acasă pe „Municipalul” Drobeta-Tr. Severin.

Antrenorul alb-violeţilor se bucură de un efectiv complet pentru jocul din Mehedinţi. Din lot va face parte inclusiv Radu Motreanu, indisponibil în ultima perioadă din cauze mediicale. „Este un meci la fel ca celelalte. Toate sunt dificile, dar mergem încrezător că putem face o figură frumoasă şi un joc frumos şi un rezultat pe măsură. Am încredere, trendul din punct de vedere sportiv e ascendent al băieţilor. Evoluţii oscilante, au câştigat la Rapid, nesperat, e o echipă cu jucători buni. Formată de fapt din două echipe de Liga 2. Au jucători cu experienţă, Astafei, Oros, Gîrbiţă ca şi junior în banda stângă, l-am avut junior la Craiova… în orice caz va fi un meci echilibrat. Diferenţa o va face probabil o execuţie sau o greşeală.


Am încredere că băieţii vor aborda pozitiv jocul… Aşteptăm ca evoluţia lor să fie concludentă”, a declarat Mugur Guşatu.

„Săptămâna aceasta ne-am pregătit bine pentru meciul cu Viitorul de la Severin. Atmosfera este bună şi ne dorim să ne întoarcem cu cele trei puncte. Asta e important, căci situaţia nu e aşa gravă precum pare. Echipele de deasupra liniei au doar două sau trei puncte mai mult, campionatul e lung… Normal, orice jucător îşi doreşte să joace mai mult. Decizia e antrenorului. Indiferent că joacă Murariu sau eu, important e să dea 100% pentru echipă. Mă simt bine, …e o atmosferă bună. E un mediu propice pentru fotbal”, a spus Mario Contra, portar sosit în vară de la concitadina ACS Poli.

Au doi „internaţionali”

ASU Poli se mândreşte cu doi jucători care vor merge la loturile naţionale. Cristian Dros e selecţionat la reprezentativa Moldovei U21, în timp ce Călin Popescu la juniorii mari (U19) „tricolori”. Cu toate că cei doi vor lipsi la începutul lui octombrie, timişorenii nu-şi pot amâna jocurile din campionat căci doar unul merge la un lot naţional al României.

„Ne aşteaptă un meci foarte greu, cu o echipă echilibrată. Cum a spus şi Mario, ne-am antrenat bine săptămâna aceasta. Mergem să luăm cele trei puncte. Aşteptăm să vină mulţi suporteri să ne susţină, e important pentru noi. În multe meciuri nu putem să marcăm, dar odată şi odată se sparge gheaţa şi va veni şi golul dorit. Nu cred că e un blocaj. În fiecare meci avem ocazii de gol, nu ştiu de ce nu marcăm. Avem şi puţin ghinion poate”, a precizat basarabeanul Cristian Dros.

Partida Viitorul Pandurii Tg. Jiu – ASU Politehnica se dispută mâine, de la ora 11.00, în runda a 9-a a Ligii 2. Meciul se dispută pe Stadionul „Muncicipal” din Dr. Tr. Severin. Gruparea din Oltenia a acumulat 11 puncte, cu cinci mai multe decât bănăţenii lui Guşatu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.