ASU Politehnica are examen pe faza de atac cu Reşiţa. Mugur Guşatu:...

ASU Politehnica are examen pe faza de atac cu Reşiţa. Mugur Guşatu: „Nu mai vreau să văd niciun suporter polist supărat”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Gabriel Brezeanu

ASU Politehnica are restanţe la capitolul goluri în acest start de sezon. Cu doar trei reuşite, toate într-un singur joc, în ediţia 2019-20, „Băieţii în ghete” au parte mâine de un nou duel cu CSM Reşiţa, de această dată în campionat acasă după eşecul la limită suferit în Cupă pe terenul cărăşenilor.

„Aşteptăm cu încredere meciul cu Reşiţa, eu am un singur mesaj de transmis, nu mai vreau să mai văd niciun suporter polist supărat după acest meci. De altfel şi băieţii au răspuns pozitiv în această săptămână la antrenamente, la tot ce s-a cerut, am mare încredere in ei mâine”, a declarat Mugur Guşatu înaintea partidei cu reşiţenii.

Meciul cu CSM se dispută pe micuţa arenă „Ştiinţa”, unde chiar în această perioadă se efectuează lucrări la drumul care trece prin Baza 1. „Pe orice teren e dificil atâta timp cât echipa adversă are jucători buni. Toate meciurile sunt dificile. S-a observat că echipa de pe ultimul loc a scos un punct la o formaţie cu mari pretenţii la promovare. Orice antrenor, de la orice echipă din Liga 2 are aceleaşi probleme ca ceilalţi…  Şi noi trebuie să răspundem pozitiv vizavi de modul de abordare al jocului”, a mai spus antrenorul Politehnicii.

CSM Reşiţa s-a impus cu 1-0 în duelul de Cupă.


Trupa lui Leo Doană ar trebui să aibă un moral bun după remiza cu liderul din Tr. Măgurele, totuşi, în sânul galeriei rosso-nerilor există motive de supărare pentru faptul că duelul din 16-imile competiţiei K.O. de săptămâna viitoare cu CSU Craiova se va desfăşura în fief-ul oltenilor. Meciul fiind televizat iar arena din Valea Domanului nu dispune de nocturnă.

„Bineinţeles că există, există dorinţă de a câştiga fiecare meci, nu neapărat să ne revanşăm. Uşor uşor cred că vom avea încredere să indeplinim acest obiectiv, de a ieşi de pe teren învingători”, a adăugat „Guşi-gol”. Acesta nu poate miza pe B. Vasile, suspendat după eliminarea suferită cu Farul, dar nici pe Zabun, basarabeanul având probleme cu actele, fapt pentru care se află momentan acasă.

Au exersat… atacul

ASU Poli nu a marcat în şapte din opt partide în acest sezon, fapt pentru care jucătorii au fost aspru criticaţi. Totuşi, Guşatu şi compania susţin că zilele acestea a plutit aerul schimbării în legătură cu acest aspect neplăcut. „Am avut discuţii, am lucrat la antrenamente pe faza ofensivă, se vede o dorinţă de implicare, eu sper că va fi un moment bun din punct de vedere ofensiv. Rămâne să şi transpunem în teren. Jucătorii iau decizii in momentul respectiv”, a adăugat fostul vârf.

„E o situaţie mai dificlă, trecem printr-un moment mai greu. Dar vrem să trecem peste acest lucru, se poate realiza la meciul cu Reşiţa… Orice jucător îşi doreşte să joace cât mai mult, dar sunt conştient că mai am multe de invăţat, am răbdare”, a spus Adrian Lazăr, închizător sosit la alb-violeţi în vară.

„Acum ştim cum joacă, am avut meciul cu ei în Cupă, ne-am antrenat special pentru asta sunt convins că vom scoate un rezultat pozitiv… E o situaţie mai dificilă pe faza ofensivă, la ultimul meci am jucat mai bine, am avut mai multe ocazii de gol. Încet încet ne revenim din punctul meu de vedere”, a concluzionat „aripa” Marvin Schieb.

Partida ASU Politehnica – CSM Reşiţa se dispută mâine, de la ora 16.30, pe arena „Ştiinţa”, în runda a 8-a a Ligii 2. „Rosso-nerii” au cu trei puncte mai mult decât alb-violeţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.