ASU Politehnica şi Ripensia şi-au aflat adversarele din turul IV al Cupei...

ASU Politehnica şi Ripensia şi-au aflat adversarele din turul IV al Cupei României

0
DISTRIBUIȚI

FRF a publicat în această seară programul turului 4 al competiţiei K.O. După ce a privit desfăşurarea competiţiei, ASU Politehnica nu are o misiune uşoară în Cupa României, urmând să aibă parte de un duel în deplasare cu nou promovata în B, CSM Reşiţa. Ripensia va fi, în schimb, oaspetele revelaţiei timişene CSC Ghiroda. Meciurile se vor desfăşura săptămâna viitoare.

ASU Poli şi Reşiţa s-au întâlnit în aceasă vară într-un amical pe „Ştiinţa”, încheiat la egalitate, scor 1-1.


Reşiţenii au câştigat la scor în turul anterior, pe terenul Petrilei, în timp ce alb-violeţii au fost scutiţi de jocuri în fazele anterioare graţie clasării pe locul 10 în ediţia precedentă a Ligii 2. Deoarece cărăşenii au fost într-o ligă inferioară în sezonul trecut, CSM-ul va fi gazda „Băieţilor în ghete” într-o manşă unică ce se anunţă interesantă.

Ripensia, pe de altă parte, câştigătoare cu 4-0 la Lupac în turul III, îşi păstrează statutul de formaţie vizitatoare în Cupă. Deplasarea nu va fi lungă, în vecini, la Ghiroda, unde vor avea un duel de asemenea de urmărit, cu CSC Ghiroda şi Giarmata Vii. Gruparea de pe Calea Lugojului a eliminat-o pe ACS Poli cu 6-1 în turul anterior şi are victorii pe linie în noul sezon. CSC Dumbrăviţa şi Millenium Giarmata au fost celelalte două victime din competiţia K.O. ale elevilor lui Tavi Benga.

În zona de vest se mai dispută şi jocul Crişul Chişineu Criş – UTA, programul complet al turului IV poate fi vizualizat AICI.

Faza a IV-a se desfăşoară în perioada 10-12 septembrie, ora de start anunţată de Federaţie e 16.30. Echipele se vor înţelege asupra datei exacte de disputare. În faza următoare, a 16-imilor, intră în competiţie şi grupările de Liga I.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.