ATB și Cristian Mungiu la prima ediție Flight Festival 2019, care amestecă...

ATB și Cristian Mungiu la prima ediție Flight Festival 2019, care amestecă muzica, arta și tehnologia

0
DISTRIBUIȚI

Prima ediție a Flight Festival se pregătește de start la Aeroportul utilitar Cioca, între 27 și 29 septembrie 2019. Cu un fusion de muzică, artă și tehnologie menit să ofere publicului o experiență specială și unică, evenimentul este centrat pe oferirea unei experiențe de festival în afara spațiilor urbane, dorindu-și să devină un reper pentru zona de vest a țării, mai ales în contextul pregătirilor pentru Capitală Culturală Europeană în 2021.

Aerodromul Cioca va deveni, astfel, pentru trei zile, un centru al distracției, culturii, artei și tehnologiei. Festivalul se va desfășura pe o suprafața de 5 hectare, în care se vor regăsi cele două scene de live performances (scena principală și scena tehno), alături de zone de recreere care cuprind ateliere creative și zone în care participanții pot experimenta realitatea virtuală și realitatea augmentată.


Fostul hangar folosit pentru gararea avioanelor se transformă într-o sala de cinema premium, coordonată de reputatul regizor Cristian Mungiu, unde vor rula filme ce au făcut inconjurul lumii și care noaptea se metamorfozează în spațiu dedicat artei digitale, muzicii experimentale și party-urilor incendiare.

Scena principală îi prezintă pe ATB, Brooks, Vama, Dirty Nano și mulți alții într-o combinație de stiluri care face din Flight Festival unul dintre cele mai eclectice evenimente muzicale românești. „Stilurile diferite ale artiștilor invitați sunt parte din planul nostru pe termen lung pentru Timișoara și sperăm ca publicul participant să aprecieze și să susțină varietatea propusă pentru prima ediție. Zonele de distracție sunt gândite atât pentru familii cu copii, cât și pentru cei care vor să experimenteze noutățile din domeniul inteligenței artificiale”, transmit organizatorii, Fundația Academică Culturală Timișoara, prin directorul artistic Vlad Garboni.

Pentru iubitorii muzicii techno va fi amenajată o scena specială, pe care vor urca artiști importanți ai genului.

Biletele se găsesc online, pe platforma Entertix, sau în librăriile Cărturești și în magazinele Carrefour din toată țara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.