Băiețel dispărut de la Spitalul de Copii din Timișoara UPDATE Unde a...

Băiețel dispărut de la Spitalul de Copii din Timișoara UPDATE Unde a fost găsit copilul

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării unui minor de 9 ani şi 9 luni, dispărut de pe raza municipiului Timişoara.

„La data de 8 septembrie a.c., ora 15.30, Varga Denis Alberto ar fi plecat de la Spitalul de Copii Louis Ţurcanu din Timişoara, iar până în prezent nu a mai revenit.


Semnalmente: înălțime 1,30 m, 20.5 kg, păr negru, tuns scurt, ochii căprui. La data dispariției, minorul purta un tricou gri cu desene mici colorate, pantaloni gri și încălțăminte sport de culoare galben”, a transmis IPJ Timiș. Băiatul originar din Tomnatic, care a fost internat la spital de la un centru de plasament, nu avea însoțitor.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

UPDATE Băiatul a fost găsit pe raza localității Tomnatic, de polițiștii de la Secția 11 Poliție Rurală Sânnicolau Mare. Acesta ar fi mers acasă la tatăl său. Băiatul urmează să fie preluat de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.