Bărbat prins de polițiștii de frontieră în timp ce încerca să își...

Bărbat prins de polițiștii de frontieră în timp ce încerca să își scoată nepotul din țară ascuns într-o dubiță

0
DISTRIBUIȚI

Un tânăr de 17 ani a fost descoperit ascuns în compartimentul de marfă al unei dubițe de polițiștii de la Vama Nădlac. Unchiul acestuia încerca astfel să îl scoată din țară, deși nu avea procură din partea părinților, stabiliți în Germania.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Nădlac II-Csanadpalota, au depistat un bărbat care a încercat să îşi scoată ilegal din ţară nepotul, în vârstă de 17 ani, ascuns în compartimentul de marfă al dubiței pe care o conducea.

Polițiștii l-au descoperit pe tânăr în partea din spate a compatimentului de marfă al dubiței conduse de bărbatul de 31 de ani.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că tânărul este nepotul şoferului.


„La cercetări, şoferul a declarat faptul că a recurs la această metodă întrucât nu poseda procură din partea părinţilor minorului, stabiliţi în Germania, pentru a-l scoate pe acesta din ţară”, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

Tânărul a fost predat, până la venirea părinților în țară, Centrului de Primire Minori din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Arad, iar șoferul este cercetat pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.