Bătaie în zona centrală a Timișoarei, între suporteri dinamoviști și timișoreni UPDATE...

Bătaie în zona centrală a Timișoarei, între suporteri dinamoviști și timișoreni UPDATE 6 Suporteri dinamoviști, reținuți FOTO și VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

Scandal marți dimineața în zona Piața Unirii din Timișoara, unde grupuri de suporteri s-au încăierat, incidentul lăsându-se cu geamuri sparte și un bărbat a fost rănit ușor, refuzând însă tratamentul medical.

Un grup de dinamoviști a fiost interceptat în zona sensului giratoriu de la Punctele Cardinale, participanții la bătaie fiind legitimați de forțele de ordine. Aceștia spun că au fost atacați din senin și se plâng că cei din grupul rival nu sunt și ei legitimați de poliție.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de Jandamerie și Poliție pentru a preîntâmpina alte incidente violente. Peste 20 de persoane au fost duse la Secția 1 Poliție pentru audieri.

Suporterii dinamoviști sunt în drum spre Arad, une echipa lor joacă astăzi împotriva echipei locale în Cupa României.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE „Dintr-o dată ne-am trezit cu valul peste noi.


Erau două grupuri care se băteau, au venit spre Piața Unirii, de pe Paul Chinezu pe strada George Coșbuc. Era bătaie în toată regula. Au aruncat cu sticle unii în alții. Unii dintre ei aveau bâte”, a povestit o martoră a incidentului.

„Galeria lui Dinamo mi s-a urcat pe capotă, mi-au vandalizat mașina. Erau într-o stare de turbare, să spun așa, erau foarte sălbatici, loveau, se loveau unii pe alții, între ei. Erau două persoane la mine pe capotă, își cărau picioare, pumni în cap, în stomac, care cum puteau”, a spus alt martor.

UPDATE 2 Suporterii dinamoviști duși la secție sunt audiați în acest momente, fiind cercetați pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, încăierare și distrugere.

UPDATE 4 După studierea imaginilor de pe camerele de supraveghere din zonă, polițiștii au identificat și adus la audieri și trei suporteri timișoreni, pe lângă cei 24 de dinamoviști.

UPDATE 5 Dinamoviștii au ajuns de dimineață în Timișoara cu avionul, pentru meciul de la Arad. Conform unor surse, aceștia au făcut o poză de grup în Piața Unirii și au trimis-o suporterilor timișoreni pe care îi cunoșteau, pentru a-i provoca, cu textul „suntem aici”. Omologii locali au acceptat „invitația”, iar astfel a izbucnit încăierarea.

UPDATE 6 După audieri, opt suporteri dinamoviști au fost reținuți, azi noapte, pentru 24  de ore pentru încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice. Restul au fost duși sub escortă la aeroport și au plecat spre București.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.