Cantitate uriașă de țigări de contrabandă, descoperită într-un TIR care venea din...

Cantitate uriașă de țigări de contrabandă, descoperită într-un TIR care venea din Ungaria. Cum a fost ascunsă marfa în valoare de peste 1,1 milioane euro

0
DISTRIBUIȚI

O cantitate uriașă de țigări a fost descoperită, aseară, de polițiștii de frontieră la granița cu Ungaria. În jurul orei 18.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat pentru a intra în țară, un șofer, în vârstă de 30 de ani, din județului Arad, care conducea un ansamblu rutier format din cap tractor marca DAF şi semiremorcă marca KRONE, ambele fiind înmatriculate în România.


Conform actelor prezentate, șoferul transporta 26 de paleţi cu ambalaje pentru piese auto.

„În baza profilului de risc, poliţiştii de frontieră au procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport. Astfel, în semiremorca ansamblului rutier au fost descoperiţi 22 de paleți, ascunşi prin metoda „capac” în spatele celor cu piese auto, care conţineau aproximativ 440.000 pachete de ţigări netimbrate. Cantitatea de tigari estimată, în valoare de aproximativ 5.000.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză sunt efectuate cercetări sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad sub aspectul săvărşirii infracţiunii de contrabandă”, se arată în comunicatul Poliției de Frontieră. Șoferul a fost reținut pentru 24 de ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.