Colterm începe probele la rece. De când ar putea da căldură în...

Colterm începe probele la rece. De când ar putea da căldură în caloriferele timișorenilor

0
DISTRIBUIȚI

Colterm se pregătește de sezonul de încălzire 2019 – 2020. Reprezentanții societății de termoficare a Timișoarei anunță că, începând cu data de 16 septembrie și până în 30 septembrie, se vor efectua, etapizat, probele la rece. Astfel, în funcție de temperaturile exterioare, Colterm va putea furniza încălzire începând cu data de 1 octombrie.

Concret, se vor încărca cu agent termic traseele de distribuție, inclusiv instalațiile interioare ale imobilelor. În prima etapă, începând din 16 septembrie, sunt programate pentru probe PT: 13A, CT Buziaș, Siret, Păltiniș, 52, Văcărescu, 98, 1A, 1B, 44 și 46.


Pe această cale anunțăm asociaţiile de locatari care lucrează la instalaţiile interioare şi au golit apa din instalaţii, să-şi finalizeze lucrările şi să permită încărcarea acestora în condiţii de siguranţă, atât pentru ei cât şi pentru vecini şi să nu mai efectueze lucrări care să necesite descărcarea lor, a transmis Colterm.

De asemenea, timișorenii racordați la sistemul centralizat de termoficare sunt rugați să anunțe imediat eventualele probleme care pot apărea la contoarele de energie termică (cabluri rupte, termorezistențe distruse, contor inundat etc.) pentru ca reprezentanții Colterm să poată interveni la remedierea lor înaintea începerii sezonului de încălzire. Clienții Colterm au la dispoziție nr. de tel 0256.494.133, 0756.061.468 care funcționează non-stop, sau pot face sesizări pe adresa dispecerat@colterm.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.