Concerte interesante și public nu prea numeros, la debutul Street Delivery Timișoara...

Concerte interesante și public nu prea numeros, la debutul Street Delivery Timișoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2038262089">

Cea de-a 13-a ediție a evenimentului Street Delivery Timișoara, care se desfășoară în acest an sub genericul „Poezia e în stradă”, a debutat ieri, în strada George Coșbuc și Piața Țepeș Vodă.În prima zi a evenimentului ce își propune an de an să închidă strada pentru mașini și să o deschidă pentru oameni au avut loc un performance Impro Poetry by ImproPortabil și momente de poezie și tango by Malena.

Formația timișoreană Fragmental a deschis capitolul muzical cu un recital interesant, în cadrul căruia trupa care a apărut pentru prima oară în fața fanilor în cadrul acestui an, a navigat abil printre sonorități acid jazz și soul. Cele opt piese interpretate de Fragmental cu această ocazie au avut parte de o primire călduroasă din partea publicului, iar prestația solistei Tina a fost ca de obicei la înălțime, întreg pachetul oferit de ei reușind să emane un șarm aparte.

Cealaltă surpriză a serii a venit tocmai din Cluj și s-a numit Zimbru. Trupa care-și descrie sound-ul drept un amestec de disco – punk a avut parte până acum de cronici pozitive grație aparițiilor sale la Electric Castle sau Jazz TM. Deși au avut parte de mici probleme tehnice pe scenă, cei de la Zimbru au demonstrat că amalgamul lor de sound-uri situate undeva între Daughter, La Roux și The Cure este unul extrem de captivant. Trupa clujeană se pregătește de lansarea celui de-al doilea single din carieră, Little Creatures, iar unul din momentele interesante ale show-ului lor a fost acela când din boxele de la fața locului s-a auzit interpretarea lor izbutită a unui cântec apărut în 1977 care a marcat epoca disco, „Supernature“ de Cerrone.

Un alt moment inedit al serii a fost acela în care o locatară de la casele din jurul scenei a început să-și verse năduful pe organizatori, nemulțumită de zgomotul creat. Una peste alta, Street Delivery a început cu lucruri faine dar cu un public nu prea numeros. Evenimentul continuă cu o serie de acțiuni tematice și concerte Vali Umbră și Mădălina Pavel (sâmbătă) și Poetrip (duminică).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.