Ședința extraordinară a Consiliului Local Timișoara, la un pas să nu mai...

Ședința extraordinară a Consiliului Local Timișoara, la un pas să nu mai aibă loc. Unde se aflau o parte din consilieri

0
DISTRIBUIȚI

CLT

Ședința extraordinară de astăzi a Consiliului Local Timișoara, convocată de primarul Robu, a fost la un pas de a nu mai avea loc din lipsă de cvorum.


Asta pentru că mai mulți consilieri locali nu au fost prezenți la plen. Majoritatea dintre ei au participat la botezul copilului colegului lor, alesul local Ioan Mateescu (PSD), organizat în același timp cu ședința extraordinară.

„Fraților, am vorbit cu președintele Călin Dobra și mi-a spus că este botezul copilului lui Mateo. Domnul Octavian Mazilu (n.r. consilier local PSD) ajunge în 20 de minute, este la o ședință la Universitatea de Medicină. Eu zic să așteptăm să vină, că poate data viitoare lipsesc alții și nu are rost să amânăm”, a încercat să-i convingă Nicolae Robu pe aleșii locali prezenți să nu plece din sală, după aproape 30 de minute de așteptări.

Așa cum l-a asigurat Călin Dobra telefonic pe Nicolae Robu, după aproximativ 20 de minute, în sala de consiliu a Primăriei Timișoara și-a făcut prezența Octavian Mazilu, astfel că ședința a putut începe, numărul consilierilor locali fiind de 14.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.