Copil de 8 ani căutat de polițiști după ce nu a mai...

Copil de 8 ani căutat de polițiști după ce nu a mai ajuns acasă, de la școală UPDATE Anunțul de ultimă oră al autorităților

0
DISTRIBUIȚI

 

Polițiștii caută un copil de opt ani, care nu a mai ajuns acasă, de la școală. Au fost anunțați despre dispariția băiatului în această seară și au început căutările.

Potrivit IPJ Alba, băiatul de opt ani a plecat, luni, de la școală, în jurul orei 9.00, dar nu a mai ajuns acasă.

Polițiștii au fost sesizați, luni, la ora 20.00, de către mama băiatului, că acesta nu a mai ajuns acasă și au început căutările.

Băiatul se numește Găldean Iulian Cristian, are 8 ani și este din Alba Iulia.


Copilul are 1,30 metri înălțime, greutatea de 30 de kilograme și păr negru, tuns scurt.

Potrivit polițiștilor, în momentul dispariției băiatul purta pantaloni gri, hanorac alb cu glugă și era încălțat cu teniși.

„Polițiștii au demarat activitățile de căutare, în vederea depistării minorului, iar acesta a fost dat în urmărire. Persoanele care dețin informații care pot conduce la depistarea lui sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție”, a declarat Luminița Prodan, purtător de cuvânt al IPJ Alba.

UPDATE  Potrivit IPJ Alba, copilul a fost găsit la aproximativ două ore de când mama lui a anunțat că acesta nu a mai ajuns acasa, de la școală, iar polițiștii au început căutările.

„Minorul a fost găsit în municipiul Alba Iulia, în apropiere de o terasă. A fost preluat de polițiști care fac verificări pentru a stabili dacă a fost victima vreunei infracțiuni. Starea lui este bună”, a declarat Luminița Prodan, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.