Corturi ale USR-PLUS, incendiate sau furate lângă Timișoara. Mesajul susținătorilor lui Barna

Corturi ale USR-PLUS, incendiate sau furate lângă Timișoara. Mesajul susținătorilor lui Barna

0
DISTRIBUIȚI
Sursa foto – Facebook/USR Timis

USR Timiș a anunțat, astăzi, pe pagina de Facebook că două corturi ale alianței USR-PLUS din comuna Săcălaz au fost vandalizate la sfârșitul săptămânii trecute.


”Sâmbătă și duminică noaptea, două corturi USR PLUS au fost scoase din uz, prin furt, tăiere și incendiere. Acesta este nivelul la care înțeleg adversarii noștri democrația. Așa își servesc politicienii actuali comunitățile, prin acțiuni ilegale de distrugere a proprietății și sabotaj electoral.Nu este prima dată când filiala USR Săcălaz întâmpină rezistență, chiar înainte de alegerile parlamentare din 2016, afișele USR au fost îndepărtate de pe panourile de prezentare în mod abuziv”, susțin cei care adună semnături pentru Dan Barna.

USR-iștii au anunțat că ”nu știm exact cine a făcut acest lucru și nici nu ne interesează! Noi vom continua să fim în stradă, să strângem semnături și să le vorbim oamenilor despre viziunea USR PLUS și despre Dan Barna. Au calculat greșit. Aceste acte de sabotaj nu fac altceva decât să arate locuitorilor din Săcălaz că este nevoie de o clasă nouă de politicieni. Că este nevoie de bun simț și fair-play pentru a ne dezvolta localitatea. (…)Corturile vor fi înlocuite iar strângerea de semnături nu încetinește”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.