Ripensia Timişoara pleacă cu un punct din Harghita. Roş-galbenii au condus până...

Ripensia Timişoara pleacă cu un punct din Harghita. Roş-galbenii au condus până în minutul 89

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Ripensia UVT / Facebook

Ripensia a ratat pe final victoria la Miercurea Ciuc. Roş-galbenii au fost egalaţi de gazda nou promovată Csikszereda în minutul 89, în urma unui penalti. S-a încheiat 2-2 după ce jucătorii lui Alexandru Pelici păreau să controleze jocul. Mai mult, jucătorii lui Valentin Suciu au fost aproape şi de câştigarea tuturor punctelor în prelungiri.

Fără Zaluschi, în continuare accidentat, „Ripi” şi-a început voiajul cu două deplasări la rând în estul ţării.


În Harghita timişorenii au deschis scorul în minutul 18 în urma unui contraatac. Călin Toma a trimis lung în terenul advers, Alex Popovici a depăşit şi portarul şi a marcat. Gazdele au revenit apoi în joc, Caius Lungu a fost aproape de un autogol, apoi tot el a greşit la faza care a dus la restabilirea egalităţii în minutul 30. O minge trimisă în centrul apărării proprii a fost respinsă greşit iar Kalman a profitat şi a înscris fără probleme. Tot Lungu s-a revanşat cinci minute mai târziu, când a făcut o cursă în banda dreaptă şi l-a servit în şase metri pe Voinea, venit lansat.

„Ripi” a intrat cu 2-1 la cabine şi a mai avut şanse de a face 3-1. În minutul 61 Toma a şutat de la distanţă la încheietura barelor. Ciucanii au avut şi ei o ocazie mare prin Barta (min. 68), care pe contraatac a driblat tot şi a trimis pe spaţiul porţii goale, acolo a apărut însă de nicăieri Hecsko, care a salvat situaţia. Cel puţin temporar, căci pe final gazdele au forţat şi în minutul 89 au primit penalty după o busculadă în careu. Nou intratul Magyari a transformat de la punctul cu var şi tot el a trecut în prelungiri pe lângă o răsturnare de scor spectaculoasă. Dar Păduraru a răsuflat uşurat căci mingea a trecut peste transversală.

Ripensia pleacă cu un punct din Harghita şi se pregăteşte de o deplasare poate mai dificilă, malul mării, unde va da piept cu Farul în runda a 8-a.

Csikszereda: Gyenge * – Majzik, Palmeş, Csonka, Simo * – Eder Gonzalez, Berde – Kalman (77, Csuros), C. Erdei, M. Takacs – B. Bajko (cpt., 71, Magyari). Antrenor: Valentin Suciu.

Ripensia: Păduraru – Lungu, Hecsko, Tînc, C. Toma (cpt.) – Stoi, T. Călin * – Popovici (58, Tudorache), Fotescu (74, Staicu), Chera * – Voinea. Antrenor: Alexandru Pelici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.