Cursuri, ateliere pentru copii și multe proiecte culturale la Institutul Francez, după...

Cursuri, ateliere pentru copii și multe proiecte culturale la Institutul Francez, după vacanța de vară

0
DISTRIBUIȚI

După vacanţa de vară, Institutul Francez din Timişoara îşi reîncepe activitatea cu o nouă ofertă de cursuri de franceză, ateliere pentru copii şi numeroase alte proiecte culturale. Campania  lansată de institut pe reţelele de socializare, „Et plus, je parle français”, le oferă tinerilor cursanţi posibilitatea de a vorbi despre visele lor, despre planurile de viitor şi despre cum cred ei că îi ajută franceza să le pună în aplicare.

Institutul Francez este locul în care peste două sute de copii şi adolescenţi învaţă, în fiecare an, limba artelor, a gastronomiei, a modei, a ştiinţei sau a sportului, visând să devină medici, ingineri, artişti, inventatori de jocuri, actori sau designeri vestimentari. Cineva vrea să înveţe franceza pentru a-i putea spune mamei sale „Je tʹaime” dar şi pentru că vrea să studieze în Franţa şi să schieze în Alpii Francezi, un alt copil vrea să vorbească cu Patapouf, cu Mimi La Souris şi cu Le Loup iar alţii sunt entuziasmaţi de filmele, muzica şi cărţile pe care le împrumută de la Médiatheque. Cei care, pe lângă alte pasiuni doresc să înveţe şi franceza, se pot înscrie, până în 19 septembrie, pe site-ul www.institutulfrancez.ro unde se găsesc şi mai multe informaţii despre ofertele institutului, iar cursurile se vor desfăşura între 21 septembrie şi 14 decembrie.


Înscrierile pentru adulţi au loc în perioada 16 septembrie şi 2 octombrie iar cursurile vor începe în 7 octombrie şi se vor termina în 13 decembrie.

În a doua jumătate a lunii septembrie reîncep atelierele destinate copiilor de la 1 la 14 ani, în cadrul întâlnirilor săptămânale cu Sammy, Denisse, Manu şi Andreea. Ziua de luni este destinată unei şedinţe de yoga şi „bien-être”, marţi sunt aşteptaţi bebeluşii la „Bisous bébé”, iar miercuri se cântă şi se dansează cu Denisse. Ziua de vineri este destinată cursurilor de teatru pentru copii şi adolescenţi iar sâmbăta se petrece pictând sau descoperind noi poveşti şi jocuri în compania lui Sammy.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.