Dan Barna, la Timișoara: ”Nu mai putem accepta în funcții de conducere...

Dan Barna, la Timișoara: ”Nu mai putem accepta în funcții de conducere oameni care nu au niciun fel de calificare”

1
DISTRIBUIȚI

Câteva sute de membri USR, care au participat în acest sfârșit de săptămână, la Timișoara, la Congresul Național al partidului, s-au adunat, în această seară, în Piața Libertății. Aceștia au participat la mitingul USR, având tricouri și ținând în mâini pancarte cu mesajul „Dan Barna președinte”. Evenimentul a început cu un mini concert susținut de trupa Omul cu Șobolani, iar apoi au urmat discursurile mai multor reprezentanți ai USR.

Dan Barna, candidatul Alianței USR-PLUS la președinția României, a susținut un discurs de aproape 15 minute, în încheierea evenimentul, în care a vorbit despre faptul că mitingul, precum și Congresul Național al partidului au avut loc la Timișoara în condițiile în care USR a fost primul la alegerile europarlamentare în municipiu și în județul Timiș.

„Tot împreună vom câștiga alegerile prezidențiale. Sunt gata să fac un pariu, Timișoara va avea un primar al Alianței USR-PLUS. Noi am creat Alianța USR-PLUS pentru ca oamenii onești, care-și iubesc țara să aibă o alternativă la vechea clasă politică care sufocă România de 30 de ani.


Revoluția din 1989 nu s-a încheiat, este nevoie acum să completăm libertatea pe care ne-au dat-o bunicii noștri. Vobesc de dreptul de a putea fi fericiți aici, în țara noastră. În ultimii trei ani, am reușit să arătăm că oamenii obișnuiți pot să facă politică, pot să intre în Parlament, pot să fie vocea reală a societății, am arătat că se poate schimba modul în care se face politică. Am ieșit din logica otrăvită care spune că politica e un lucru murdar, pe care nu trebuie să-l facă oamenii cinstiți și am ajuns într-adevăr să fim conduși de condamnați penal”, a afirmat Dan Barna.

Președintele USR a mai precizat că „cea mai dureroasă statistică” pe care România o trăiește este aceea că, în prezent, jumătate dintre absolvenții de liceu își doresc să plece din țară. „Emigrația nu este doar o statistică rece pe care o aflăm de la televizor. Este trăirea personală a fiecăruia dintre noi, este realitatea României care după Revoluție s-a risipit în loc să se adune. Eu vreau să schimb această stare de fapt. Noi putem schimba România într-o țară în care tinerii să vrea să trăiască. Ce să ne așteptăm de la clasa politică, care în 30 ani a avut șansa să schimbe România, dar și-a bătut joc. Nu ne putem aștepta să rezolve acum prin magie această dramă”, a declarat Dan Barna.

De asemenea, candidatul Alianței USR-PLUS la alegerile prezidențiale a mai adăugat că „nu mai putem să acceptăm să avem în funcții de conducere oameni fără nicio calificare, nu mai putem avea miniștri și secretari de stat foști șefi de vulcanizare sau secretare de cămine culturale de la țară” și că „obediența față de șeful de partid nu mai poate fi criteriu după care conducem România”.

1 COMENTARIU

  1. Să nu vorbească Dan Barna de onestitate. Partea lui din U.S.R., care conduce, este formată din traseişti, afacerişti cu statul, foşti în guvernul Cioloş, foşti comunişti etc. adică probabil mulţi securişti, acoperiţi. Vai ce a ajuns partidul lui Nicuşor Dan care chema oamenii oneşti. Atât de oneşti au fost încât şi-au linşat creatorul. ONEŞTII !!! RUŞINE !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.