Deputatul Alfred Simonis: ”Pentru a guverna e nevoie de mai mult decât...

Deputatul Alfred Simonis: ”Pentru a guverna e nevoie de mai mult decât un spectacol în care primadonă e Orban”. Ce spune despre moțiunea de cenzură

0
DISTRIBUIȚI

Liderul deputaților PSD Alfred Simonis a afirmat că moțiunea de cenzură nu are nicio șansă să treacă, precizând că nu a văzut niciun program de guvernare al opoziție. Acesta a precizat că pentru a guverna e nevoie de mai mult decât „un spectacol în care primadonă e unul ca Ludovic Orban”.

„Deja sunt patru luni de când Ludovic Orban tot flutură zelos așa-zisa moțiune de cenzură. Și se laudă cu tot felul de negocieri care mai de care mai secrete, dar concret în spațiul public nu au apărut decât certurile cu noii săi tovarăși de drum de la USR, PMP și PRO România pe funcții iluzorii în guvern.


Se ceartă atât de rău încât nici măcar un nume de premier nu pot să dea! Ce nu am văzut –și cred că niciun român nu a văzut – este măcar o schiță a unui program de guvernare, cu care să demonstreze seriozitatea demersului…”, a scris deputatul de Timiș, pe Facebook.

Social-democratul a adăugat că pentru a guverna este nevoie de un plan și de o echipă de oameni serioși și responsabil, nu doar de semnături la moțiunea și ceartă între partidele din opoziție.

„Concluzia e simplă: moțiunea nu trece! Nu are nicio șansă! Pentru a guverna e nevoie de mai mult decât un spectacol în care primadonă e unul ca Ludovic Orban! Trebuie să ai un plan, să muncești, să-ți formezi o echipă și să fii serios și responsabil. Să guvernezi înseamnă să le arăți românilor că ești în stare să gestionezi treburile țării. Nu doar semnături și ceartă…”, a completat Simonis.

Acesta l-a sfătuit pe liderul PNL să se oprească înainte să se devină ridicol. ”P.S.Îl sfătuiesc pe Ludovic să se oprească, să nu atingă culmea ridicolului anunțând că a strâns pentru moțiune mai multe semnături decât numărul membrilor Parlamentului! Și primul sfat e gratis!”, a conchis liderul deputaților PSD.

Ludovic Orban a anunțat că au fost strânse 237 de semnături pentru moțiunea de cenzură, precizând că PNL este în discuții cu peste 10 parlamentari pentru susținerea demersului, inclusiv cu aleși de la PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.