Deputatul Pro România Adrian Pau crede că ALDE Timiș va dispărea

Deputatul Pro România Adrian Pau crede că ALDE Timiș va dispărea

0
DISTRIBUIȚI

alde sigla

Deputatul Adrian Pau a declarat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că atât el, cât și Pro România vor susține moțiunea de cenzură privind demiterea Guvernului Dăncilă și a făcut un apel la deputații minorităților naționale din Timiș să ia o decizie.

„Pro România și eu am decis să susținem moțiunea de cenzură. Vom vota împotriva Guvernului. Cei de la PSD au o campanie puternică prin care spun că moțiunea nu va trece, că nu avem niciun țel comun. Avem cu certitudine un țel comun, să trimitem acasă Guvernul Dăncilă, nu mai poate guverna și știm bine de ce. Trebuie să avem o atenție sporită către deputații minorităților naționale.


Județul Timiș are patru deputați ai minorităților. Ganț, deputat din partea minorității germane, și-a asumat că votează moțiunea. Ceilalți trei deputați, din partea minorităților slovace, bulgare și sârbe, ar trebui să spună dacă votează moțiunea sau rămân alături de PSD. Este bine să-și asume și să spună cu voce tare, să nu mai stea cu capul în nisip. Cred că aceste comunități trebuie ajutate, dar nu cred că trebuie cumpărate voturile. Am convingerea că va trece această moțiune. Sunt mulți pesediști care-și doresc ca actualul Guvern să plece”, a declarat Adrian Pau.

De asemenea, deputatul Pro România de Timiș a precizat că în cazul în care totuși Guvernul Dăncilă nu va pica, un rol important îl va avea Alfred Simoniș, liderul deputaților PSD. Asta pentru că „el este lider de grup și poartă cele mai multe discuții cu parlamentarii minorităților și ceilalți parlamentari pentru a susține Guvernul Dăncilă. Freddy este strict legat de acest Guvern, probabil este o pistă de lansare. Dacă rămâne Dăncilă, Freddy va avea un viitor politic strălucit”.

Totodată, Adrian Pau a mai precizat că în interiorul ALDE Timiș se întâmplă mai multe „lucruri alambicate” care, din punctul său de vedere, vor duce la destrămarea organizației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.