Deputatul Pro România Adrian Pau despre Marian Cucșa: Se pare că este...

Deputatul Pro România Adrian Pau despre Marian Cucșa: Se pare că este sub tutela lui Dobra sau chiar a lui Simonis

0
DISTRIBUIȚI
Marian Cucșa

Deputatul Pro România Adrian Pau a criticat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, ultimele decizii luate de Marian Cucșa, liderul ALDE Timiș, care nu este de acord cu măsurile luate de partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu. Astfel, Adrian Pau a precizat că Marian Cucșa și-a ratat viitorul politic, ca urmare a acțiunilor sale din ultimele zile și că Alfred Simonis, deputat PSD de Timiș și președintele executiv al PSD Timiș, ar fi avut o contribuție.

„Ce m-a frapat pe mine este că un politician tânăr, până la urmă el a fost nominalizat ca și potențial ministru, nu a fost numit, pentru o nominalizare în funcția de ministru și pentru o zi în care ai apărut la televizor și ai fost pe știrile naționale, ți-ai stricat o întreagă carieră politică și un viitor politic. Nu știu dacă-l avea sau nu Marian Cucșa. Aș face apel la ceilalți membri ALDE care sunt cu picioarele pe pământ și care ar trebui să evalueze foarte bine.


Sondajele ne dau șanse de a intra în turul doi cu Mircea Diaconu. (…) O să vedeți că săptămâna viitoare se va rupe grupul ALDE din Camera Deputaților, am înțeles că sunt zece care fac parte din grupul celor nemulțumiți și vor pleca. Discutăm de un Marian Cucșa la Timiș care se pare că este sub tutela lui Călin Dobra sau, mai mult decât atât, sub tutela lui Fredi Simonis. Fiecare își joacă șansele lui, îl felicit pe Fredi pentru ce a putut să facă și dacă ALDE a ajuns în situația asta, i se datorează în parte și lui Fredi Simonis”, a declarat Adrian Pau.

De asemenea, deputatul Pro România a mai precizat că liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, ar fi foarte dezamăgit de deciziile luate de Marian Cucșa, în condițiile în care „a avut mare încredere în el, l-a susținut, a fost ca și copilul lui”. Totodată, Adrian Pau a adăugat că îi pare rău de Marian Cucșa, pentru că era „o persoană tânără care putea să aibă viitor. Avea tot ce îi trebuia, ajunsese lider de grup. Să dea D-zeu să fie alegerea bună, nu vreau să o critic, dar în momentul de față, când ești cu un partid cu care te afli într-o zonă de plutire, să te duci la un partid care se află pe pantă în jos, scade în sondaj, în preferințele electoratului, mi se pare cel puțin lipsit de orice simț politic. Din punctul meu de vedere, alegerea lui nu este una reușită”.

Prezent în cadrul conferinței de presă, Nicu Birău, coordonatorul Pro România Timiș, a precizat că ALDE la nivelul județului a ales să fie „un breloc” al PSD, motiv pentru care între reprezentanții celor două formațiuni politice nu au mai avut loc niciun fel de discuții. „Ca să rezum în câteva cuvinte alianța noastră cu ALDE la nivelul județului Timiș: operație reușită, pacientul este mort”, a adăugat Nicu Birău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.