Deratizare „în forță”. Șobolan fotografiat lângă Catedrală, ziua, după a doua „rundă”...

Deratizare „în forță”. Șobolan fotografiat lângă Catedrală, ziua, după a doua „rundă” de deratizare și dezinsecție FOTO

1
DISTRIBUIȚI

Șobolanii din Timișoara nu se lasă impresionați de operațiunile de deratizare, dezinsecție terestră și aeriană pe domeniul public al orașului anunțate de autorități săptămâna trecută.

Astfel, o cititoare PRESSALERT.ro a trimis pe adresa redacției mai multe fotografii în care se poate vedea un șobolan care se plimbă nestingherit pe lângă Catedrala Mitropolitană, în dreptul stației autobuzului 33, ziua în amiaza mare. Pozele au fost făcute vineri după-amiaza, în apropierea locului în care seara avea să aibă loc o crimă teribilă.

Recent, Primăria Timișoara a informat că în oraș are loc a doua „rundă” de deratizare, dezinsecție terestră și aeriană, prima având loc la începutul sezonului cald. Coral Impex SRL este firma din Ploiești care a câștigat licitația privind efectuarea activităților de deratizare, dezinsecție și dezinfecție pe domeniul public al municipiului Timișoara, contractul fiind semnat în primăvara acestui an.

După semnarea contractului, primarul Nicolae Robu menționa că în cazul în care se va constata că firma nu-și face treaba corespunzător, conform contractului, va fi penalizată.


În cel mai rău caz, societatea va fi obligată să reia activitățile de dezinsecție sau deratizare.

1 COMENTARIU

  1. Parcul Catedralei este proprietatea bisericii. Cu toate astea, ar fi trebuit sa se intervina si in perimetrul parcului,acesta fiind deschis tuturor cetatenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.