Distracții cu concerte, workshopuri și specialități culinare bănățenești la cea de-a doua...

Distracții cu concerte, workshopuri și specialități culinare bănățenești la cea de-a doua ediție a festivalului Electroruga de Buzad FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1876638719">

Fanii naturii și ai muzicii bune s-au bucurat de relaxare la sfârșitul săptămânii trecute, într-un peisaj de poveste, în cadrul celei de-a doua ediții a festivalului Electroruga de Buzad care, timp de trei zile, le-a oferit spectatorilor un program variat.

Frumoasa priveliște din locația aflată la poalele Dealurilor Lipovei a fost „colorată” cu un spectacol de teatru cu păpuși gigante, relaxare în hamace, momente de neuitat în jurul focului și o mulțime de workshopuri care au adunat laolaltă o paletă vastă de activități. La căminul cultural din Buzad au avut loc workshop-uri de graffiti, Yoga și Boardgames iar la Casa din Copac alături de silent disco party tinerii s-au bucurat de diverse activități care au inclus momente de percuție africană, dans contemporan sau creative writing. La Școala Veche au avut loc workshop-uri de făcut noduri, „To the stars astronomy” (activitate în cadrul căreia participanții au putut privi îndeaproape soarele, luna și o mulțime de alte astre cu ajutorul telescoapelor) și o serie de activități legate de cărți și viniluri. La fața locului a fost și un atelier care i-a învățat pe cei interesați metode alternative de fotografiere, susținut de Daniel Tellman sau un inedit Banat Brunch, desfășurat sâmbătă.

În cadrul acestuia, gurmanzii s-au răsfățat cu un meniu deosebit care a inclus pită de acasă, platouri cu părădaisă, piparcă, ceapă și castraveți, clisă de casă afumată cu jumere și ceapă roșie, turcie cu brânză sărată de oaie, zamă de „păsulă vergie” cu carne de porc, ciușpais de ludaie bănățean sau plășintă d-a acră cu mac, nucă și rahat.

La capitolul muzică, Electroruga din acest an a avut parte de momente deosebite cu Fragmental, Silent Strike, Sofa Surfers, Antwerp Gipsy Ska Orkestra, Cred că sunt Extraterestru , Wicked Dub Division, Technimatic, Rockwell, Black Sun Empire, Ken Pith, Kosmic Blues, Moonlight Breakfast, Mungo’s Hi Fi, Orkid, Sam Binga crew-ul Vinyl Rum Tapas and Wine (VRTW), Acetobă, VAG și mulți alții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.