Dominic Samuel Fritz, candidatul USR la Primăria Timișoara: Administrația locală are idei...

Dominic Samuel Fritz, candidatul USR la Primăria Timișoara: Administrația locală are idei din secolul trecut, taie copaci pentru noi benzi auto

5
DISTRIBUIȚI

Agitație mare, astăzi, la Timișoara, unde are loc al cincilea congres al USR de validare a alegerilor interne pentru președintele partidului și alegerea noilor membri ai Biroului Național și Comisiilor Naționale de Arbitraj și Cenzori. În total, aproximativ 800 de useriști din întreaga țară participă la evenimentul organizat în capitala Banatului, care a început cu mai multe discursuri.

Primul care a luat cuvântul a fost Cristian Moș, președintele USR Timiș, care a vorbit despre faptul că ”Revoluția nu s-a terminat și suntem datori să terminăm Revoluția. Noi suntem speranța României, să nu uităm asta. Noi, USR, suntem ultima șansă a României. Idealurile noastre sunt comune. Toată clasa politică se coalizează împotriva noastră, ei doresc să ne despartă, să pierdem. Nu au cu ce să ne atace, noi nu avem schelete în dulapuri. Haideți să ne revedem după ce USR câștigă administrația locală și națională. Timișoara va fi Capitală Culturală Europeană în anul 2021 și va fi administrată de USR. Haideți să ne vedem în 2021 și să nu uităm de unde am plecat”.

A urmat Doiminic Samuel Fritz, candidatul USR la Primăria Timișoara, care a criticat administrația Robu în timpul discursului său.

”Mi-am dat seama că foarte multe dintre ideile și valorile pentru care vreau să mă lupt în campania pentru Primăria Timișoara sunt valori pe care însăși Timișoara m-a învățat. Prima lecție este despre ce înseamnă să fi european. Actuala administrație locală a fost propulsată la putere de blatul rușinos dintre PNL și PSD, care face politică care dezbină, vrea să învrăjbească timișorenii vechi împotriva celor noi, șoferii împotriva bicicliștilor.


Aici suntem o comunitate, suntem toți timișoreni, suntem toți europeni și nu ne lăsăm dezbinați. Vom face o politică pentru toți oamenii din oraș. Vreau ca Timișoara să devină un centru cultural și economic de reper pentru toată Europa”, a declarat Dominic Samuel Fritz.

Candidatul USR la Primăria Timișoara a mai precizat că în oraș sunt oameni cu o sete mare de inovație, doar că administrația locală ar acționa ”ca o frână tristă, care are idei din secolul trecut, care măsoară modernizarea în copacii tăiați pentru realizarea de noi benzi auto”.

”A treia lecție este despre curaj. Curajul ca și speranța este molipsitor. Asta este lecția Timișoarei din 1989. Dragi colegi, haideți să molipsim România cu speranță și curaj, resemnarea este o formă de lașitate. Se poate spune multe despre noi, useriștii, dar lași nu suntem. Dacă rămânem uniți în diversitate, dacă nu ne lăsăm intimidați de vechiul sistem, dacă rămânem aproape de oameni, nu am niciun dubiu că Dan Barna va fi viitorul președinte al României, că vom câștiga Primăria Timișoara, Consiliul Județean Timiș. Vom lua Guvernul la anul și vom schimba România”, și-a încheiat discursul Dominic Samuel Fritz.

Totodată, și Dan Barna, candidatul USR la președinția României, a ținut un discurs în care a făcut un rezumat al istoriei USR.

”Suntem la congresul USR care fără însoială va fi unul istoric. La finalul celor două zile, vom avea echipa de conducere a USR care va duce USR și alianța la guvernare, la acea însănătoșire pe care oamenii o așteaptă de 30 de ani. Eu cred că USR este fix povestea României care se schimbă. Am ajuns un partid care este principala șansă a României pentru următoarea guvernare. Avem aproape 700 de filiale, continuăm să creștem cu fiecare săptămână. (…) În 2019 am făcut Alianța USR-PLUS, care a dovedit că suntem la egalitate cu un mamut de mărimea PSD. Suntem speranța reală, singura speranță care încurajează românii să spere și să meargă mai departe”, a declarat Dan Barna.

5 COMENTARII

  1. Asta-i pasiunea Robului: lichidarea spațiilor verzi și tăierea copacilor, pentru a lăți benzile rutiere. Asfalt (de proastă calitate) și betoane, asta-i ideea despre modernizare urbană a acestui individ demagog, mincinos, narcisist.

  2. Daca va uitati la cum arata vechile parcuri din centru o sa vedeti ca seamana cu curtile tiganilor bastani. In fata Primariei vechi era o oaza de verdeata si acum este asfalt.
    Nu vi se pare ca domnul primar are gusturi de tigan bastan?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.