„Dorel” a încercat „metoda accidentul”. Doi frați au sunat din greșeală la...

„Dorel” a încercat „metoda accidentul”. Doi frați au sunat din greșeală la poliție, încercând să înșele un bătrân

0
DISTRIBUIȚI

Doi frați care, încercând să înșele un bătrân prin metoda „accidentul”, au sunat din greșeală la Poliția Oțelu Roșu, au fost condamnați la închisoare. Fostul șef al Poliției Oțelu Roșu spune că dispecerul de la Poliție și-a dat seama imediat despre ce e vorba și s-a prefăcut în victimă.

Reprezentanții Curții de Apel Timișoara au declarat pentru Mediafax că unul dintre tineri a fost condamnat la 2 ani și 8 luni de închisoare cu suspendare și termen cu supraveghere de 4 ani, iar celălalt are de executat 1 an de închisoare, la care se adaugă alți 13, ca rest de pedeapsă din alte dosare.


Sentința este definitivă.

Cei doi frați au fost trimiși în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeş, după ce în februarie 2017 au sunat tocmai la dispeceratul Poliţiei Oțelu Roșu ca să înşele prin metoda „accidentul“.

Lucian David era atunci șeful Poliției Oțelu Roșu și spune că a fost un caz pe care nu-l va uita niciodată. „Au format numărul de telefon și au sunat la Poliție. Nu știau. Din greșeală au sunat, credeau că e o persoană în vârstă. Dispecerul și-a dat seama și a intrat în jocul lor”, a declarat, pentru Mediafax, Lucian David.

Cei doi frați le-au spus polițistului că fiul său este în comă, fiind victima unui accident, trebuie să fie operat și au cerut câteva mii de euro.

„Scopul a fost să-i prindem, așa că polițistul s-a arătat dispus să le dea bani, dar nu cât au cerut, ci a negociat. Au venit ei în Oțelu Roșu. A fost un plic cu bani de hârtie pe care l-am lăsat la un supermarket. După ce au plecat i-am urmărit și i-am prins”, a spus fostul șef al Poliției Oțelu Roșu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.