Drumul județean spre punctul de trecere a frontierei Foeni, modernizat cu bani...

Drumul județean spre punctul de trecere a frontierei Foeni, modernizat cu bani europeni VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Investiție importantă cu scopul modernizării drumului județean care duce spre punctul de trecere a frontierei de la Foeni. În cadrul unui proiect european în valoare de 20 de milioane de lei, pe DJ 593 Peciu Nou – Giulvăz – Foeni, care are o lungime de 20 kilometri, se derulează în acest moment lucrări de reabilitare.

„Investiția va deservi în mod direct peste 10.000 de locuitori din zonă și am putea vorbi și de un imbold dat punctului de trecere a frontierei de la Foeni”, a precizat Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș.

De asemenea, CJ Timiș asfaltează, în această perioadă, și un nou drum de piatră, situat la sud-estul județului, la 40 kilometri de Timișoara. Este vorba despre DJ 593A, Sânmartinu Sârbesc – Sânmartinu Maghiar, unde investiția se ridică la 3,8 milioane de lei, bani guvernamentali.

„Principalii beneficiari nu sunt doar locuitorii acestor două localități, ci și timișenii din Uivar, Otelec, Peciu Nou, Sânmihaiu Român și Cenei”, a adăugat Călin Dobra.

Lucrările de modernizare a două drumuri județene sunt în plină desfășurare Asfaltăm un nou drum de piatră, situat în sud-vestul județului, la 40 de km de Timișoara.


Este vorba despre DJ 593A, Sânmartinu Sârbesc – Sânmartinu Maghiar. Principalii beneficiari nu sunt doar locuitorii acestor două localități, ci și timișenii din Uivar, Otelec, Peciu Nou, Sânmihaiu Român și Cenei. Al doilea drum important este DJ 593 Peciu Nou – Giulvăz – Foeni, pe o lungime de 20 km. Investiția va deservi în mod direct peste 10.000 de locuitori din zonă și am putea vorbi și de un imbold dat punctului de trecere a frontierei de la Foeni.#niciundrumfărăasfalt#asfaltămdrumuri#investimîninfrastructură

Publicată de Călin Dobra pe Duminică, 22 septembrie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.