„Este inadmisibil ca statul român să păstreze asemenea paragină într-un oraș”. Ce...

„Este inadmisibil ca statul român să păstreze asemenea paragină într-un oraș”. Ce cere primarul Timișoarei

0
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a lăudat, astăzi, din nou proiectul Iulius Town susținând că „beneficitatea pentru oraș este evidentă sub multiple aspecte”.

Primarul Timișoarei s-a declarat nemulțumit de faptul că în fața ansamblului sunt două clădiri lăsate în paragină, una aparținând în totalitate Societății Naționale pentru Telecomunicații și una doar un etaj aceleiași companii. „Este inadmisibil ca statul român să păstreze asemenea paragină într-un oraș, oricare ar fi el.


Nu este normal ca statul să țină în proprietate lucruri care au intrat la un moment dat în patrimoniul statului și să fie lăsate de izbeliște într-un asemenea hal. (..). Se ține cu dinții de ideea de centralism. Se ține prin intermediul proprietăților. Când sunt la autoritățile locale există un interes pentru administrare și valorificare. Voi fi necruțător. Am dat avertismente și vom da amenzi oricâte trebuie proprietarilor și administratorilor clădirilor respective. Nu au dat niciun semn că îi interesează. Mi se pare anormal să mai ții așa ceva prin preajmă”, a declarat edilul.

Nicolae Robu a susținut că nu poate să facă mai mult și că reprezentanții SNT ar trebui să ia o decizie cât mai rapidă în privința clădirilor respective care sunt în contradicție cu investiția de peste 420 de milioane de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.