Falcă, ironizat de ”branconierul” Igaș: ”Este obligat să meargă până și la...

Falcă, ironizat de ”branconierul” Igaș: ”Este obligat să meargă până și la toaletă cu translatorul după el să poată conversa!”

0
DISTRIBUIȚI

Europarlamentarul PNL Gheorghe Falcă a devenit, pe Facebook, ținta ironiilor colegului său de partid, fostul ministru de Interne, Traian Igaș. Acesta a susținut că fostul primar al Aradului ”când am ajuns pe lista consilierilor județeni a fost singurul care a făcut un scandal “cât casa” ca sa nu fiu pus pe poziție eligibilă și știu că a suferit o vreme că am ajuns consilier județean. Aceleași supărări le-a trăit și când am ajuns deputat, senator, dar, mai ales, ministru, funcții la care a râvnit mereu ca om politic și pentru care a călcat totul in picioare astfel încât să ajungă acolo”.

Igaș a susținut că ”ascensiunea mea politică ține de voința lui Dumnezeu și a celor care au avut încredere in mine, dar prea puțin Ghiță a avut vreun merit aici și de aceea cred că i-am produs multe supărări în viața, și pentru cele enumerate mai sus și pentru faptul că eram printre puținii care spuneau lucrurilor pe nume și îl trăgeau de mânecă atunci când “bătea câmpii“!”.


Fostul ministru de Interne a susținut că ”cred ca este supărat și astăzi gândindu-mă că în dorința de a deveni cât mai cunoscut și de a egala unele performanțe obținute de mine, este obligat să meargă până și la toaletă cu translatorul după el să poată conversa!”. Când era ministru, Traian Igaș a devenit celebru pentru declarațiile sale, inclusiv cele despre ”branconieri”.

Igaș a concluzionat că Falcă nu-l va ierta și nici nu vor redeveni amici ”așa cum eram în perioada când avea nevoie acută de mine!!! P.S. De altfel, cred că Ghiță nu are prieteni, are doar interese comune cu câțiva oameni din preajma lui, iar când dispare interesul, dispare și omul!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.