Suferinda SCM Politehnica nu a reuşit să câştige nici pe terenul ultimei...

Suferinda SCM Politehnica nu a reuşit să câştige nici pe terenul ultimei clasate. Alb-violeţii au fost egalaţi de Făgăraş în secundele finale

0
DISTRIBUIȚI

Handbaliştii alb-violeţi nu-şi revin în noul sezon. SCM Politehnica a fost chinuită şi de către ultima clasată, CSM Făgăraş. Meci încheiat cu scor egal, 28-28, cu gazdele egalând în extremis. Degringolada din sânul echipei se explică şi prin problemele din afara terenului.

Dacă la meciul trecut, cedat cu puternica Dinamo, poliştii au protestat cu banderole albe, acuzând incertitudinea şi cele peste trei luni de neplată, în meciul din judeţul Braşov nu se aştepta oricum nimic mai puţin decât trei puncte. Chiar dacă au fost şi câteva absenţe notabile în tabăra oaspete.

Jocul de la Făgăraş nu a început aşa de rău pentru timişoreni, care au avut de-a lungul primei părţi avantaj constant de unul sau două goluri, doar cu câteva replici ale gazdelor care au condus o dată şi au egalat de mai multe ori.


La pauză scorul era 17-15 pentru Poli şi totul părea să decurgă conform calculelor hârtiei.

Alb-violeţii au avut însă parte de o replică mai dârză în partea secundă. Iar cu zece minute înainte de final jucătorii lui Pero Milosevic s-au trezit conduşi la patru goluri diferenţă de ultima clasată. Totuşi, de la 21-25, SCM Politehnica a revenit şi a răsturnat tabela. În minutul 55 Dragas a reuşit să egaleze iar la doar un minut distanţă Marjanovic a readus-o pe Poli pe plus după mult timp (26-25). Acelaşi omniprezent Dragas a făcut apoi 27-25 cu o aruncare puternică marcă înregistrată. Chiar şi aşa Făgăraşul a mai arătat resurse în ultimele zeci de secunde, când Poli a avut posesia, cât şi doar un gol avantaj. O bară a mai oferit şansa gazdelor la contraatac iar Mateoniu a dat golul de 28-28 când mai erau doar câteva secunde din meci.

Poli rămâne cu doar două puncte mici după cinci runde şi e mai aproape de coada clasamentului decât de poziţiile de eurocupe la care visează. Miercuri, 2 octombrie, de la ora 18, timişorenii primesc replica Focşaniului, una dintre revelaţiile startului de sezon.

SCM Politehnica (marcatori): V. Milosevic 4 goluri, Dragas 7, Sadoveac 6, Marjanovic 7, Irimescu 1, Cîmpan 1, Baican 1, Năstăsie 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.