Fetiță de 11 ani, dată dispărută de două zile, găsită moartă, cu...

Fetiță de 11 ani, dată dispărută de două zile, găsită moartă, cu urme de violență pe corp. Cine este principalul suspect

0
DISTRIBUIȚI

Fata de 11 ani, care a fost dată dispărută vineri în județul Dâmbovița, a fost găsită, duminică, moartă, într-o zonă cu vegetație, cu urme de violență pe corp.


Polițiștii au deja un suspect în acest caz.

Fata de 11 ani, din localitatea Gura Suții, care vineri nu a mai ajuns acasă de la școală, a fost găsită, duminică, moartă. Potrivit unor surse din Poliție, aceasta a fost găsită în afara localității, într-o zonă cu vegetație și prezenta urme de violență.

Aceleași surse au precizat că polițiștii au deja un suspect în acest caz, un cetățean olandez, care a fost dus la audieri.

Fata din localitatea Gura Suții a fost dată dispărută după ce fratele ei a sesizat polițiștii că nu s-a mai întors de la școală. O cameră de supraveghere instalată pe clădirea şcolii a înregistrat-o vineri, la ora 17.19, în timp ce pleca spre casă. Au fost ultimele imagini cu ea în viață. Căutările fetei au fost începute în aceeași zi, iar în acțiune au fost implicate un elicopter și drone, dar și sute de polițiști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.