Filmul unei nopți de groază. Cum a încercat ucigașul de la Catedrală...

Filmul unei nopți de groază. Cum a încercat ucigașul de la Catedrală să scape de polițiști UPDATE Decizia instanței

1
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Serviciului Investigații Criminale împreună cu colegii lor din structurile Poliției Timișoara au reușit, aseară, în doar trei ore, capturarea bărbatului care a ucis, în parcul din spatele Catedralei Mitropolitane, o tânără de 20 de ani.


A fost o cursă contra cronometru pentru capturarea individului extrem de violent. După ce a lovit-o cu cuțitul, Cosmin Titiș, de 30 de ani, din Lupeni, a luat-o la fugă pe malul Begăi, spre Gara de Nord, sub privirile îngrozite ale martorilor oculari care au sunat la 112.

Pe drum, atacatorul a aruncat arma crimei, continuându-și fuga. Bănuind că o să fie urmărit, bărbatul a schimbat direcția de mers, luând-o în sens opus și încercând să ajungă cât mai repede spre Pădurea Verde pentru a ieși cât mai repede din oraș. Din datele existente până acum, a mers pe rambleul de cale ferată spre Lugoj. Polițiștii au reușit să-i întindă o capcană și să-l captureze cu ajutorul unei rude cu care asasinul a ținut legătură după atac.

După ce a fost prins, Titiș și-a recunoscut fapta, susținând că a fost supărat pentru că victima l-a părăsit în urmă cu câteva luni și avea un alt iubit. Bărbatul urmează să fie dus astăzi pentru audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș și apoi în fața judecătorului cu propunere de arestare preventivă. În acest timp, polițiștii au început operațiunea de căutare a cuțitul folosit în comiterea asasinatului.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Titiș a fost arestat pentru 30 de zile de către Tribunalul Timiș. Decizia nu este definitivă putând fi atacată cu contestație la Curtea de Apel Timișoara.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.