Florin Piersic și Medeea Marinescu, din nou la Timișoara cu „Străini în...

Florin Piersic și Medeea Marinescu, din nou la Timișoara cu „Străini în noapte”

0
DISTRIBUIȚI

Primul spectacol aflat în turneu la Timişoara chiar în prima zi a lunii octombrie, este unul care umple sala de spectacol a operei timişorene de ani de zile, căci, în ciuda vârstei, Florin Piersic rămâne un răsfăţat al pubicului.

Împreună cu Medeea Marinescu, el readuce la Timişoara celebrul spectacol „Străini în noapte”, scris de Eric Assous şi regizat de Radu Beligan. Spectacolul, care a atins un record de longevitate, are o ilustraţie muzicală realizată de ilustrul flautist Ion Bogdan Ştefănescu, decorul este opera lui Puiu Antemir, iar costumele sunt creaţia cunoscutului designer Irina Schrotter.


E povestea unei nopţi în care sunt dezvăluite secrete de-o viaţă, după ce un bărbat trecut de prima tinereţe, a cărui soţie e plecată, revine acasă dintr-un bar, însoţit de o tânără femeie. După lungi discuţii ale celor doi, în care au loc cele mai incredibile răsturnări de situaţii, bărbatul descoperă uluit, adevărul, când află cine este tânăra pe care a cunoscut-o în bar.

„Sunt fericit să revin la Timişoara, un loc de care mă leagă prietenii de-o viaţă, cu un public matur cultural, subtil şi rafinat, un loc de care mi-e mereu dor şi în care mă simt întotdeauna dorit” mărturiseşte îndrăgitul actor. De aceea, înainte de spectacol, Florin Piersic va sta la taifas cu spectatorii şi îi va amuza cu verva sa inegalabilă, aşa cum numai el ştie să o facă.

Biletele pot fi deja procurate la agenţia operei timişorene iar preţul acestora este între 60 şi 100 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.