Imagini neobişnuite în centrul Timișoarei. Un bărbat, filmat în timp ce se...

Imagini neobişnuite în centrul Timișoarei. Un bărbat, filmat în timp ce se plimbă cu două femei în lesă

3
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-56637666">

Scenă controversată surprinsă în centrul Timișoarei. Un bărbat îmbrăcat într-un costum negru, având un baston în mână și o pălărie în cap, a fost filmat, aseară, în timp ce se plimba prin Piața Libertății însoțit de două femei care sunt legate cu lesă. Ulterior, imaginile au fost postate de cel care le-a realizat, Ştefan Cojocnean, pe pagina sa de Facebook, stârnind numeroase controverse.

„Două femei ținute în lesă de un bărbat, care spuneau că sunt din Costa Rica. În timp ce lumea era uluită despre această scenă, eu am mers să-i întreb ce înseamnă asta!? Voi ce spuneți? Ce reacție ați fi avut dacă aveați timp sa vă reveniți din uluire, tu cum ai fi procedat??”, a scris internautul care a realizat filmulețul în dreptul postării.

Într-un comentariu, bărbatul care a imortalizat imaginile a explicat că nu a primit niciun răspuns concret din partea celui care le plimba pe cele două femei în lesă cu privire la acțiunea sa, ci doar că este din Costa Rica.

„Apariția lor este la pachet în alinierea occidentală, evident viciile, moravurile și dezumanizarea sunt în primul eșalon”.

„Mi-e scârbă de asemenea comportament degradant și trebuie interzis cu desăvârșire din spațiul public, în rest sunt liberi să facă ce or vrea dar nu în spațiul public!”

„Data viitoare sa le pună botniță”, au fost doar câteva dintre comentarii postate pe Facebook.

Publicată de Stefan Iulian Cojocnean pe Sâmbătă, 21 septembrie 2019

3 COMENTARII

  1. nu ati inteles nimic din ce a vrut omu sa puna in scena….Costa Rica, trebuia una blonda ca elena udrea :)))) pestele si tarfele, e plina Romania de asa ceva, nu inteleg supararea unora, wtf….sunt peste tot, la tv, pe strada, la servici, pe net, care e supararea totusi? ca le-a pus fizic lantu’? :))))))))

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.