Implanturi cu străini la Informatica Timişoara înainte de startul noului sezon. Liga...

Implanturi cu străini la Informatica Timişoara înainte de startul noului sezon. Liga I la futsal, mai săracă

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Facebook / Informatica Timişoara

Informatica Timişoara s-a întărit cu trei jucători şi un nou tehnician, toţi străini, mutări anunţate cu o zi înainte de startul campionatului.


La cârma echipei a fost instalat portughezul Vitor Hugo Costa. Mâine, singura grupare bănăţeană de futsal din elită joacă în prima etapă a Ligii I chiar cu fosta echipă a noului antrenor, United Galaţi.

Informatica a reuşit câteva mutări interesante înaintea sezonului 2019-20. Pe lângă antrenorul Vitor Hugo Costa, au mai fost prezentaţi azi jucătorii Iulian Cojocaru, component al naţionalei Moldovei – sosit tot de la Galaţi, Darko Ristic, internaţional sârb, şi spaniolul Antonio ‘Toni’ Hinojosa Montero.

„Am avut câteva propuneri, dar când Informatica a vorbit cu mine a fost dorinţa mea să continui în România şi am acceptat cu drag să vin aici. Avem obiectivele noastre. Nu mai avem echipa care a câştigat campionat, cupă, dar o să luptăm să ajungem în play-off, acesta e obiectivul nostru. O să ne batem cu Odorhei şi Deva. Avem mult de muncit”, a declarat Vitor Hugo Costa.

Timişorenii debutează în noua stagiune mâine, de la ora 18.00, pe teren propriu, în sala „Constantin Jude”, în compania lui United Galaţi. Doar şapte formaţii participă în sezonul 2019-20 al elitei, trei competitoare mai puţine faţă de campionatul trecut.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.