Injectări „clandestine” cu botox într-un cabinet stomatologic din vestul țării

Injectări „clandestine” cu botox într-un cabinet stomatologic din vestul țării

0
DISTRIBUIȚI

O controversată „clinică a vedetelor”, Swiss Estetix București, a fost închisă la începutul anului, însă echipa de esteticieni a revenit pe piață. Zilele trecute, la Deva, reprezentanții clinicii au „operat” din nou, de data aceasta într-un cabinet stomatologic, fără să dețină autorizație de la Direcția de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara, a scris, astăzi, ziardehunedoara.ro.

În luna februarie 2019, Ministerul Sănătății a anunțat că, în urma unor controale, s-a decis închiderea unei clinici estetice și suspendarea activității la alte trei unități similare. Clinica închisă funcționa sub brandul „Swiss Estetix” și avusese câteva „escale” și în Deva, unde a asigurat servicii de înfrumusețare facială într-un coafor, care nu avea autorizație de la DSP Hunedoara.

Conform sursei citate, „clinica vedetelor” a revenit în municipiul reședință de județ, unde colaborează cu un cabinet stomatologic.


Pe pagina de Facebook a cabinetului Dental Star Center au apărut numeroase anunțuri despre sosirea „medicilor esteticieni” care au ca și cliente unele dintre cele mai cunoscute personaje feminine din showbiz-ul autohton. Cel mai recent, echipa din București a fost la Deva sâmbătă, 31 august.

Jurnaliștii hunedoreni i-au contactat pe reprezentanții cabinetului stomatologic din Deva, spunând că ar fi interesați de serviciile esteticienilor, iar aceștia au confirmat că injectarea de acid hialuronic și botox e specialitatea lor.

Întrebat ce medic va face intervenția cu acid hialuronic, reprezentantul clinicii a refuzat să-i dea numele complet.Domnul doctor Andrei, este un doctor foarte bun. Politica firmei noastre nu ne permite să spunem numele de familie al doctorului, dar se va prezenta el în cabinet în momentul în care îl veți întâlni. Pentru confidențialitatea și protecția lor, este bine să nu dăm numele complete ale doctorilor. Vă spun asta pentru că am avut antecedente când s-au întâmplat lucruri mai urâte. De aceea am decis să punem această politică”, a precizat reprezentantul clinicii Swiss Estetix.

Sursa citată mai precizează că unitățile medicale, dar și echipele de esteticieni care oferă astfel de servicii au nevoie de o autorizație specială, conform DSP Huneodara, însă Swiss Estetix nu a solicitat o astfel de autorizație, în timp ce cabinetul este autorizat doar pentru activitatea de stomatologie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.