Întâlnire cu Dan Barna – duminică la ora 18 în Piața Libertății...

Întâlnire cu Dan Barna – duminică la ora 18 în Piața Libertății (P)

0
DISTRIBUIȚI

Alianța USR PLUS va ajunge în turul II al alegerilor prezidențiale. Acest lucru se va întâmpla deoarece România vede speranță și tot mai mulți români aleg să se implice în viața publică.

La aceste alegeri prezidențiale vrem să alegem între doi oameni buni, doi oameni care să îți dea speranță în viitor.

Întrebarea pe care noi o lansăm este: Care este persoana cea mai potrivită să ne reprezinte ca țară în aceste momente grele? Cine poate fi vocea cea mai puternică din stat? Cine poate lupta activ pentru a ne aduce tinerii înapoi în țară? Oare nu se poate mai bine?

Noi, Alianța USR PLUS mizăm pe Dan Barna.

Spunem cu mândrie că Dan Barna, candidatul nostru la cea mai înaltă funcție din stat, este în primul rând un om care face.

Nu se teme să fie ambițios cu scopurile sale și nu se teme nici de munca necesară pentru a le atinge.


De peste două săptămâni se plimbă prin România, din localitate în localitate și prezintă oamenilor viziunea Alianței pentru viitor. Împreună putem scăpa de corupție, nepotism, risipă și batjocură. Împreună putem construi un viitor frumos și fericit copiilor noștri.

Știm că drumul este lung și greu, dar e timpul să pornim din loc. E timpul să votăm oameni cu viziuni noi în instituțiile statului. E timpul că forța de muncă a României să găsească o viață bună și acasă.

Știm că aceste promisiuni sunt greu de crezut, dar intențiile noastre sunt sincere. Vrem să facem România să funcționeze, vrem un stat curat și performant, vrem o viață mai ușoară pentru familiile noastre.

Noi am ales să ne implicăm și să luptăm pentru schimbare. Pentru altceva… pentru o șansă nouă. Dar avem nevoie de ajutorul și susținerea voastră.

De aceea vă invităm să ne cunoașteți mai bine, să vorbim și să vă convingem că suntem capabili să fim clasa politică de care România are acum nevoie.

Vă așteptăm duminică, 15 septembrie, ora 18 în Piața Libertății să vorbim despre un viitor mai optimist pentru noi și copiii noștri. Vă invităm să-l cunoașteți pe Dan Barna și viziunea lui pentru un „Cotroceni” implicat și activ în problemele reale ale românilor.

Urmează 3 runde de alegeri și fiecare dintre ele este crucială. Alegerile europarlamentare au fost doar primul pas în călătoria noastră spre normalitate.

Vrem să demonstrăm că putem fi: Fericiți în România.