Iulian Dascălu, dezvoltatorul Iulius Town, propus pentru titlul de cetățean de onoare...

Iulian Dascălu, dezvoltatorul Iulius Town, propus pentru titlul de cetățean de onoare al Timișoarei

0
DISTRIBUIȚI

Timișoara are, începând de astăzi, un nou cetățean de onoare, la inițiativa primarului Nicolae Robu. Este vorba de Iulian Dascălu, dezvoltatorul proiectului Iulius Town, o investiție care se ridică la peste 440 de milioane de euro. Astfel, astăzi, în plenul Consiliului Local Timișoara, a fost aprobat un proiect de hotărâre în acest sens.

Potrivit reprezentanților Primăriei Timișoara, titlul de cetăţean de onoare al orașului reprezintă cea mai înaltă distincţie acordată de către consiliul local şi se decernează ”categoriilor de personalităţi care, prin realizările lor deosebite, au făcut cunoscut numele municipiului Timişoara, în ţară şi străinătate”.

De asemenea, în proiectul de hotărâre se mai arată că Iulian Dascălu este ”îndreptăţit să primească acest titlu, având în vedere performanţele din întreaga sa carieră.


Prin proiectele create, a avut un rol important în dezvoltarea urbanistică, dar mai ales în cea economică a oraşelor alese pentru planurile sale de afaceri. Presa de business l-a inclus în prestigioase topuri naţionale ale celor mai valoroşi manageri şi oameni de afaceri”.

Vă reamintim că Nicolae Robu a anunțat în timpul evenimentului dedicat inaugurării proiectului mixt Iulius Town, la sfârșitul lunii septembrie, că va propune ca Iulian Dascălu să primească acest titlu, impresionat de investițiile făcute de dezvoltator în Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.