Jaf la mall. Tineri care au „păcălit” sistemele antifurt pentru a sustrage...

Jaf la mall. Tineri care au „păcălit” sistemele antifurt pentru a sustrage haine, prinși de polițiști

0
DISTRIBUIȚI

Trei persoane cu vârste cuprinse între 19 și 25 de ani au fost reținute de polițiștii Secției 4 Timișoara pentru comiterea unui furt dintr-o societate comercială.

„La data de 31 august a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 4 Timișoara au identificat trei persoane, două femei, de 19 și 25 de ani și un bărbat de 20 de ani, bănuite de furt din societate comercială.


În fapt, în data de 31 august a.c., bănuiții ar fi sustras mai multe articole vestimentare, dintr-o societate comercială de pe strada Demetriade, folosind un dispozitiv magnetic pentru a dezactiva sistemele antifurt, cauzând un prejudiciul total în valoare de 1.259,93 de lei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, bănuiții fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș”, a transmis IPJ Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză, precum și recuperarea în totalitate a prejudiciului.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.