Legiștii reconstituie corpul Alexandrei în baza oaselor din butoiul din curtea ucigașului...

Legiștii reconstituie corpul Alexandrei în baza oaselor din butoiul din curtea ucigașului Gheorghe Dincă

0
DISTRIBUIȚI

Legiștii reconstituie corpul Alexandrei Măceșanu în baza oaselor găsite în butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă. Practic, fiecare fragment osos va fi reconstruit și se verifică dacă, în lipsa acelui fragment osos, Alexandra ar mai putea fi în viață, au declarat, miercuri, pentru Mediafax, surse din anchetă.

Surse din anchetă au declarat, miercuri, pentru Mediafax, că se încearcă reconstituirea oaselor găsite în butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă, din Caracal.

Nu va fi reconstituit întreg corpul, spun sursele citate, ci, de exemplu, dacă un fragment osos era din tibie, osul reconstituit va fi tibia.


Dacă, însă, se constată că unul dinte fragmentele osoase găsite face parte din craniu, atunci se va reconstitui craniul.

Practic, legiștii din cadrul INML sunt puși de anchetatori să reconstituie toate fragmentele osoase din care provin probele din butoiul din curtea casei lui Gheorghe Dincă și să verifice dacă Alexandra ar fi putut trăi fără fragmentul osos reconstituit.

Familia Măceșanu a luat oricum decizia de a cere o altă expertiză în străinătate, pentru a se stabili dacă din fragmentele osoase găsite se poate reconstitui corpul Alexandrei.

„O să trimitem în străinătate nu doar pentru expertiză, pentru a stabili dacă ADN-ul pe care dânșii l-au constatat este real, ci și o expertiză care să stabilească dacă se poate reconstitui corpul Alexandrei. Există astfel de experți pe lumea asta. Nu știu cum de România nu are. Eu am găsit în afară”, a mai afirmat unchiul Alexandrei Măceșanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.