Nicolae Robu exclude varianta de a-i retrage titlul de ambasador cultural caricaturistului...

Nicolae Robu exclude varianta de a-i retrage titlul de ambasador cultural caricaturistului Ștefan Popa Popa’s, după scandalul cu oltenii

1
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu nu intenționează să-i retragă titlul de ambasador cultural al Timișoarei caricaturistului Ștefan Popa Popa’s, după scandalul cu oltenii în care a fost implicat. Primarul Timișoarei susține că „excesele de limbaj” ale caricaturistului ar trebui trecute cu vederea, având în vedere faptul că este un „artist genial”, care reprezintă orașul peste tot în lume.

„Ștefan Popa Popa’s este un artist genial, care face cinste orașului nostru.


Dacă uneori are excese de limbaj, trebuie să trecem cu vederea asta. Este o greșeală, evident, să clasifici în bloc niște cetățeni după orice criteriu ai face, orice judecată în bloc e greșită. A greșit. Cine nu greșește? Știm că toată lumea greșește. Dar nu cred că se pune problema ca noi să-i retragem titlul de ambasador cultural pentru că trebuie să analizăm lucrurile respectând proporțiile. De la mine nu va pleca nicio inițiativă privind retragerea acestui titlu unui om care a făcut atâtea pentru orașul nostru. Este drum lung până acolo. Câți oameni ați văzut stând pe caniculă în Piața Libertății sau în alte puncte ale orașului și creând bucurie cetățenilor? El chiar este un ambasador extraordinar al Timișoarei. A greșit, fiecare om mai greșește. Unii greșim într-un fel, alții în alt fel, dar cu toții greșim, asta să fie clar”, a afirmat Nicolae Robu.

Vă reamintim că Ștefan Popa Popa’s a iscat un adevărat scandal, în luna iulie a acestui an, după ce a declarat că Timișoara s-a umplut de „ciurucurile din Oltenia”.

1 COMENTARIU

  1. HOPA, ȚUPA, VINE DUBA
    Circul de Stat a ajuns în Tmișoara, deocamdată cu menajeria. Așa se vede de la fereastră. Intră în arenă baluba, pârtz, face, popasul și alte animale fără nume. Toți au trompe de elefant și vin călare pe dromaderi. Ca orice țară democrată din Colonie, l-au ales dresor pe Știrbu, scăpat de la stomatologie fără măseaua de minte. Nici până acum nu știe unde a pus-o, dacă a pierdut-o sau o are sub braț. Rog oltenii debarcați și plini de tupeu ca arabii din centrul Parisului să nu mai injure, să încerce să vorbească și o altă limbă. Știu, prima este cea mai grea, dar efortul merită. Oamenii care spun adevărul cică gafează. Nu ai voie să fii deschis la minte, ci doar să te aliniezi în șirul posesorilor de gaură la cur. E interzis să deschizi vreo carte, să pășești pragul vreunei biblioteci sau muzeu, ci doar să folosești pentru timpul povestirii perfectul simplu. Cei duși cu pluta, din care vom alege pe cei mai reprezentativi, vor fi anunțați din timp să fugă de la locul faptei. Pentru necunoscători un PS, nu P.M., fără trimitere la DEX: ce are Popa’S la gât sunt regalele primite pentru onoarea de a ne reprezenta. Se folosesc doar la manifestări de excepție, inclusiv în masonerie, și nu pentru spălatul pământului de sub unghii sau dintre degetele de la picioare. Marele caricaturist ne-a reprezentat cu succes pe tot globul, dar nouă nu ne-a venit luna asta ajutorul social. Dacă continuați cu înjurăturile sub faldul anonimatului, pentru că Ștefan s-a referit la uscăturile din pădure, nu la toți membrii comunității, înseamnă că și dvs. sunteți în această ‘’onorantă’’ poziție. Nația curând vă va trimite, dincolo de cartonașul roșu, amenzi, inclusiv excluderi din lot. Premeditarea este evidentă. Pentru final, știu și câteva cuvinte turcești și țigănești, dar sunt domn, ce aia mea…. Hai, pa și pu. La mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.