Robu, susținere pentru Ionuț Naselu după ce au jucat în horă la...

Robu, susținere pentru Ionuț Naselu după ce au jucat în horă la deschiderea târgului organizat de Piețe SA: „Mi-am încasat-o mult pentru el” FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Forfotă mare, în jurul orei 16.00, în Piața Traian din Timișoara. Acest loc a fost mai neîncăpător ca niciodată. Numeroși cetățeni, mai ales persoane ieșite la pensie sau aflate aproape de vârsta pensionarii, s-au adunat în piață pentru a participa la Târgul de Produse Tradiționale. Este primul eveniment organizat de Piețe SA, societate aflată în subordinea Primăriei Timișoara, de când Ionuț Nasleu, prietenul de chefuri al interlopilor și apropiatul lui Nicolae Robu, a ajuns în funcția de director. Prin urmare, numeroși liberali, dar și directori din Primăria Timișoara, au venit pentru a participa la inaugurarea evenimentului.

Într-un fum înecăcios de grătar care a acoperit piața și miros de mici, provenite de la cele două tarabe la care s-au format cozi uriașe, o solistă de muzică populară a început să cânte o melodie. În marginea scenei, primarul Nicolae Robu, lângă care se afla Ionuț Nasleu, urmăreau ce se întâmplă în piață. La un moment dat, solista termină de cântat și face un scurt istoric al societății Piețe SA, iar apoi sunt invitați pe scenă Nicolae Robu și Ionuț Nasleu, ambii cu câte un microfon în mână.

Primul care ia cuvântul este primarul Robu, care are parte de pe scena amplasată în piață de o scenă dezolantă. Clădirile istorice din jur sunt în paragină, iar tencuiala dă să cadă. „Este o mare bucurie pentru noi să vedem că această piață istorică, de o importanță deosebită în viața orașului nostru, reprinde viață. Suntem în fața unei inițiative a domnului Ionuț Nasleu, proaspăt încă să zicem director la societatea comercială Piețe SA, societate a Primăriei Timișoara. Mă bucur că a avut această inițiativă și că ea este cu un gust, gândită și pusă în practică. Sigur, ne și doare sufletul fiind aici pe scenă și de câte ori am venit aici m-a durut sufletul să văd cum clădiri minunate și cu valoare istorică, și cu valoare arhitecturală sunt în starea în care sunt. Iată cât de bine arată cele care au fost reabilitate”, a precizat Nicolae Robu.

După ce a descris târgul, edilul a recomandat ca în fața scenei să fie realizat și un podium, unde dansatorii să se poată manifesta, Ionuț Nasleu răspunzând imediat că „o să se facă”. În final, Nicolae Robu a ținut să-l caracterizeze pe Ionuț Nasleu, aflat în stânga lui, afirmând că „vă las pe mâinile domnului Nasleu. Sper să nu mă dezamăgească, mi-am încasat-o mult pentru el și mi-o voi mai încasa, știu asta. Inclusiv după acest eveniment parcă văd cum stau unii în block start să dea drumul. Dar luăm ce-i bun și iată ce lucruri bune a putut să-și imagineze și frumoase domnul Ionuț Nasleu”.

„Cum ar zice Uica Mihai, îi greu să dihăni după domnul primar, îi foarte greu.


Eu aș dori doar să mulțumesc celor care au crezut în acest proiect, care l-au sprijinit și aici mă refer în primul rând la domnul primar, care din prima zi a spus că Piața Traian merită ceva frumos”, a spus Ionuț Nasleu în discursul său. Noul director al Piețe SA a făcut și o gafă, afirmând că pe scenă s-ar afla Ansamblul Banatului, și nu Timișul.

După discursuri, solista i-a încurajat pe primar și pe Ionuț Nasleu să se prindă în hora bănățeană, astfel că cei doi nu au stat prea mult pe gânduri. „Mă bag dacă mi se promite că nu se pun camerele pe picioarele mele, că nu prea le am”, a glumit Nicolae Robu înainte de a coborî de pe scenă. În fața scenei, între cei doi s-a așezat o dansatoare, iar încet, încet, s-a format o horă mare. „Bine, domn primar, bine”, a strigat ironic un timișorean în timp ce Nicolae Robu dansa.

La finalul melodiei, Ionuț Nasleu a plecat din fața scenei, ridicând talpa piciorului pe care a lovit-o cu palma de mai multe ori, la fel ca cei care dansează pe muzică populară. Pe de altă parte, Nicolae Robu a preferat să facă o baie de mulțime, astfel că s-a fotografiat cu toți timișorenii doritori din Piața Traian. În tot acest timp, primarul a fost atent supravegheat din spate atât de șoferul Vasile, cât și de doi bodyguarzi ai unei firme private, care nu l-au scăpat deloc din ochi.

Câteva minute mai târziu, Ionuț Nasleu s-a așezat în jurul unei mese, mâncând cu poftă mici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.