Robu apără conexiunile protejaților săi cu crima organizată și atacă un jurnalist...

Robu apără conexiunile protejaților săi cu crima organizată și atacă un jurnalist PRESSALERT.ro: ”Nu există interlopi care să miște în acest oraș”. Decizia arogantă a primarului

2
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu l-a atacat din nou, astăzi, pe jurnalistul PRESSALERT.ro Dragoș Boța, în cadrul conferinței de presă de la Primăria Timișoara. Edilul-șef s-a arătat revoltat de faptul că jurnalistul ar fi adus prejudicii foarte mari orașului, după ce în timpul unei emisiuni difuzată la postul B1, realizată de Sorina Matei, Dragoș Boța a prezentat legăturile între omul de încredere al primarului, Ioan Nasleu, cu interlopii, angajările ilegale ale celor apropiați de lumea interlopă în primărie, cât și conexiunile dintre lumea interlopă și ”tunul” imobiliar Urseni, unde administrația Robu a girat o serie de ilegalități. Primarul Timișoarei a susținut că nu există clanuri interlope, chiar dacă numai după câteva ore Casa de Pensii din Timișoara avea să fie jefuită.  Astăzi, jurnalistul a vrut să-l întrebe despre unul dintre subiectele conferinței de presă, dar Nicolae Robu a avut o nouă ieșire nervoasă.

„Nu vă mai răspund la nicio întrebare.


Vă accept la conferințele de presă și atât pentru că ați adus prejudicii foarte mari acestui oraș, prezentându-l ca fiind un oraș sub teroarea interlopilor. Eram pe punctul să vă iert pentru calomniile aduse la adresa orașului, când spuneați că țiganii au acaparat clădirile istorice ale Timișoarei, neprecizând că e o chestiune din alte epoci. Eram pe cale să vă iert, nu mai avem ce să dialogăm. Să vă fie rușine pentru calomnia pe care ați făcut-o orașului. Ca și cum orașul ar colcăi de interlopi. Ar fi bine să mai existe orașe ca Timișoara în România. Nu există niciun clan care să acționeze vizavi de persoane sau bunuri în orașul ăsta. Nu există interlopi care să miște în acest oraș. Calomniile la adresa mea le pot trece cu vederea, dar calomniile la adresa orașului, nu. Pe mine m-ați pierdut ca interlocutor”, a declarat Nicolae Robu, iritat.

De asemenea, primarul Timișoarei i-a transmis jurnalistului Dragoș Boța, care a încercat să intervină de mai multe ori, să nu-i pună nicio întrebare, ci să se adreseze în scris.„Nu bruiați această conferință de presă. Nu vă răspund la nicio întrebare, nu mai purtați cu mine niciun dialog, niciodată. Adresați-vă în scris, conform legii, și veți primi răspuns, respectăm legea. Nu port niciun dialog cu dumneavoastră, mi-am impus asta începând din seara de vineri, când ați adus mari prejudicii acestui minunat oraș. Nu vă răspund la nicio întrebare, niciodată. Să vă fie rușine pentru ce ați făcut, pentru ce ați creat în familia mea, ați venit cu acuze și calomnii. Peste asta, inclusiv peste asta, eram pe cale să trec”, a conchis Nicolae Robu.

2 COMENTARII

  1. Robu minte la nesfârşit. Reclamaţi-l la instituţiile care pot să-l verifice cu probele din fiecare articol ! Îndrumaţi cetăţenii care şi-au pierdut locuinţele din cauza clanurilor interlope să denunţe instituţiilor abilitate. Doar dacă Robu va fi pedepsit se va face dreptate. El probabil nu va recunoaşte nimic indiferent câte probe îi aduce presa. Trebuie ca aceste probe să fie administrate şi de instituţii ca să răspundă.

  2. Numai prin presa centrală poate fi demascat Robu. Presa locală, cu excepţia Pressalert, este aservită lui Robu sau incompetentă. Bine aţi făcut domnule Boţa !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.