O nouă ediție a Festivalului Fanfarelor, la Timișoara. Vezi programul

O nouă ediție a Festivalului Fanfarelor, la Timișoara. Vezi programul

0
DISTRIBUIȚI

Zece fanfare faimoase şi sute de alămuri vor fi prezente la cea de-a XXXI-a ediţie a Festivalului Fanfaelor, organizat la Timişoara duminică, 22 septembrie, de Centrul de Cultură şi Artă al Judeţului Timiş.

Vasile Conea, unul dintre cei mai renumiţi şi iubiţi solişti de muzică bănăţeană, fanfara „Dejan Ilic” din Serbia şi cunoscuta fanfară „Transilvania” din Cugir, care a participat la cunoscute festivaluri europene şi la deschiderea unor concerte susţinute de Goran Bregovici, sunt invitaţi speciali la spectacolul care va avea loc în grădina de vară a sălii Capitol. Vor fi prezente, de asemenea, fanfarele Garnizoanei Militare şi „Pro Amicitia” din Timişoara, fanfara populară din localitatea sârbească Grebenac, fanfarele populare din localităţile cărăşene Mercina şi Bănia, cele din comuna arădeană Almaş şi oraşul Nădlac şi fanfara „Banater Muzikanten” din Timişoara.

Programul va începe la ora 12.00, la sediul Centrului de Cultură şi Artă de pe strada E.


Ungureanu, de unde va porni parada fanfarelor. La ora 13.00 va avea loc un microrecital în faţa clădirii operei, iar spectacolul din grădina de vară va începe la ora 17.00.

Iubitorii muzicii de fanfară vor putea asculta cele zece fanfare cu stiluri diferite, de la cântece de „big band”, muzică populară, ritmuri balcanice, muzică din zona Banatului şi din vremurile de demult.

În caz de vreme nefavorabilă, spectacolul va avea loc în sala Capitol. Accesul publicului este liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.