O tânără care a terminat liceul într-un oraș din Timiș, admisă cu...

O tânără care a terminat liceul într-un oraș din Timiș, admisă cu 10 la Medicină: ”Îmi doresc să devin medic să pot să-mi ajut românii”

1
DISTRIBUIȚI

oana herisanu

Performanță demnă de toată lauda obținută de o tânără din județul Timiș. Oana Herișanu este din Deta, oraș în care a studiat în ultimii 12 ani. Deși recunoaște că unitatea de învățământ nu este la fel de bine dotată precum școli de elită din Timișoara, Oana a demonstrat că se poate. Astfel, a obținut media zece la examenul de Bacalaureat, iar la admiterea la Universitatea de Medicină din Timișoara a primit tot nota maximă.


Prin urmare, Oana Herișanu a intrat prima la universitate.

„Am intrat prima la Medicină, am avut media zece la admitere și pentru că am avut zece la BAC, am deschis clasamentul Universității de Medicină și sunt numărul unu. La Bacalaureat, la Matematică am avut 9.90 înainte de contestații, iar după contestații am primit zece. Știam că am făcut de zece pentru că am văzut baremul. Eu am muncit mult și m-am așteptat la zece. Pot să zic că am muncit din clasa I până în clasa a XII-a, tot cu zece am terminat și m-am așteptat la aceste rezultate. Am rămas în țară pentru că și aici se face treabă și îmi doresc să devin medic să pot să-mi ajut românii, pentru asta am rămas aici. Dintotdeauna am știut că vreau să devin medic, ori la urgență, ori chirurg, pentru că dacă tot devin medic, să fac ceva pentru țara asta”, a explicat Oana Herișanu.

Tânăra spune că la Liceul Tehnologic „Sfântu Nicolae” din Deta nu a mai fost obținut niciodată un astfel de rezultat.

„Este o diferență între învățământul dintr-un oraș mai mic și unul mai mare, în sensul în care nu există aceleași posibilități ca într-un oraș mare. De exemplu, nu avem o sală de laborator pentru disciplina Biologie, dar se poate și fără, avem un microscop, așa am rezolvat până la urmă și cu olimpiadele. Am fost și la olimpiade la Biologie și am trecut și la naționale”, a povestit Oana Herișanu.

1 COMENTARIU

  1. Felicitări domnișoarei Herișanu! Le-a demonstrat „fițoșilor” că nu o școală din „centru” îți bagă cunoștințe în cap ci totul depinde de copil și de părinții lui. Eu locuiesc în Florești, județul Cluj, și văd zilnic infernul declanșat de handicapații care-și duc progeniturile la școală în Cluj pentru că, vezi Doamne, în Florești le pute. Câte un autoturism cu un părinte și un copil sufocă șoseaua Florești-Cluj zilnic. Și retur, sigur. Retardații nici nu pot folosi transportul în comun pentru că și-au cumpărat de la groapa de gunoi WV cu 500 de euro și așa au și scăpat-o pe Merkel de reciclat. Popor de proști. Felicitări și părinților Herișanu! Păcat că sunteți români.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.