Pesedistul Simonis: ”Feedback-ul din stradă este pozitiv, contrar a ce se spune...

Pesedistul Simonis: ”Feedback-ul din stradă este pozitiv, contrar a ce se spune pe Facebook de către postacii USR și, mai nou, PNL”

0
DISTRIBUIȚI

Președintele executiv al PSD Timiș, Alfred Simonis, a declarat, astăzi, că partidul îți revine după epoca Dragnea și că premierul Viorica Dăncilă, care a intrat în cursa pentru Cotroceni se bucură de susținere.

”Feedback-ul din stradă este pozitiv, contrar a ce se spune pe Facebook de către postacii USR și, mai nou, PNL.


Oamenii vin spre corturile noastre amplasate de noi în municipiul Timișoara și în țară, ne-0 descriu pe doamna președinte ca un om calm, care pare să fie diferit față de ceilalți candidați la aceste alegeri, dar și de cei care au candidat în trecut pentru că nu pare să fie omul politic care să spună de fiecare dată ce vrea să audă omul. Este un om sincer care își dorește să facă lucruri foarte bune  – este un om sincwer care-și dorește să facă lucruri foarte bune”, a susținut Simonis. Acesta a anunța că pesediștii timișeni trebuie să strângă 25.000 de semnături.

Liderul grupului PSD din Camera Deputaților a susținut trinumfător, după mărirea pensiilor cu 15% de la 1 septembrie, că ”se dovedește că numai guvernele susținute de PSD să mărească salariile, pensiile și să  scadă impozitele. Simonis a susținut că ”PSD a făcut greșeli din păcate” și că a plătit pentru asta la europarlamentare, dar că acum partidul este pe un trend crescător.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.