Premierul Viorica Dăncilă a participat la deschiderea anului școlar într-o școală din...

Premierul Viorica Dăncilă a participat la deschiderea anului școlar într-o școală din vestul țării: „România va crește doar dacă educația va crește”

0
DISTRIBUIȚI

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că România poate crește numai dacă educația se dezvoltă, precizând că pentru a atinge acest obiectiv este nevoie de un consens național pe termen lung între toate partidele politice.

„Am participat astăzi (luni – n.r.), cu multă emoție, la deschiderea anului școlar, la Școala Gimnazială din Sântămăria Orlea din Hunedoara, o comunitate mică, dar care merită, ca orice alt loc din România, oportunități solide de educație și dezvoltare. Am credința că România va crește doar dacă educația va crește. Și pentru aceasta e nevoie de un consens național pe o perioadă lungă între toate formațiunile politice. E nevoie de maturitate, astfel încât, orice guvern ar fi la putere, să aibă sprijinul necondiționat pentru a dezvolta educația românească”, a scris Viorica Dăncilă, luni, pe Facebook.

Șeful Executivului a adăugat că Guvernul va continua investițiile în educație, pentru a avea un act educațional modern și performant.

„Guvernul României va continua investițiile în educație și reformarea sistemului de învățământ, așa încât să avem un act educațional modern și performant, capabil să dea României noile generații de tineri profesioniști.


Dragi profesori și educatori, vă felicit și vă mulțumesc pentru munca nobilă și pentru lucrurile frumoase și importante pe care le faceți zilnic! Dragi elevi, mult succes în noul an școlar! Să nu uitați nicicând că în educație stau șansele voastre și viitorul României!”, a conchis Dăncilă.

Un număr de 2.824.594 de elevi şi copii de grădiniţă încep, luni, cursurile anului şcolar 2019 – 2020, potrivit Ministerului Educației Naționale (MEN).

Viorica Dăncilă a fost prezentă la deschiderea anului școlar la Școala Gimnazială din Sântămăria Orlea, județul Hunedoara.

Sursa foto: adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.