Primarul Timișoarei anunță deschiderea de noi șantiere în centrul orașului. Ce se...

Primarul Timișoarei anunță deschiderea de noi șantiere în centrul orașului. Ce se întâmplă în următoarea perioadă

1
DISTRIBUIȚI

 

Primarul Nicolae Robu a anunțat că lucrările care au blocat centrul Timișoarei. înspre pasajul Michelangelo, vor fi finalizate până la sfârșitul acestei săptămâni.


” Este o certitudine – înainte de luni dimineață vom deschide traficul”, a susținut Robu. Acesta nu exclude ca traficul să fie deschis și mai devreme.

Edilul a anunțat că după ce se vor termina lucrările spre podul Michelangelor, se va deschide un nou șantier pe străzile 20 decembrie, Regele Ferdinand și pe CD Loga prin fața Primăriei Timișoara. ”Pe zona din jurul primăriei se va lucra săptămâna viitoare, cu restricții de trafic. Girația de la Miu va fi relocată, vom avea spațiu verde și nu pavaj. Noi creștem nu reducem. Vom amenaja locuri pentru autocare în zonă”, a susținut primarul Robu.

De asemenea, primarul a anunțat un ”un nou șantier mare” – în tot perimetrul inelului unu se vor reface trotuarele, fiind pus pavaj. ”Vom planta copaci. Și în jurul copacilor și a celor care vor fi puși vom instala niște grătare de metal se va putea trece inclusiv cu bicicletele.  Promit să nu rămânem cu șantiere peste iarnă. Nu o să spargem trotuare dacă nu reușim să le și refacem”, a anunțat Robu.

 

1 COMENTARIU

  1. A promis, deci este sigur ca nu va fi deschis la iarna. La fel de sigur, cum a promis si ca cele 2 poduri vor fi gata pana la inceperii scolii. :))

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.