Reîncep dezinsecția și deratizarea, la Timișoara. De când se va interveni

Reîncep dezinsecția și deratizarea, la Timișoara. De când se va interveni

0
DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara informează că de luni, 16 septembrie, se vor efectua din nou servicii de deratizare, dezinsecție terestră și aeriană pe domeniul public al orașului.

Reprezentanții instituției anunță că vor fi utilizate mai multe substanțe avizate de Ministerul Sănătății pentru combaterea rozătoarelor, țânțarilor și a larvelor, care nu pun în pericol populația și nici animalele.

Totuși, crescătorii de albine sunt rugaţi să ia toate măsurile care se impun în vederea protejării albinelor, respectiv scoaterea stupilor de albine în afara ariei de stropire.


Personalul implicat în execuţia serviciilor este calificat şi dotat cu echipament de protecţie corespunzător.

„Pentru ca tratamentele să aibă o eficienţă ridicată, facem apel la toţi cetăţenii municipiului să ia măsuri urgente de efectuarea curăţeniei în gospodăriile proprii şi de combatere a muştelor, ţânţarilor şi a altor insecte producătoare de disconfort”, a informat Primăria Timișoara. În caz contrar, persoanele fizice riscă amenzi cuprinse între 500 și 1.000 de lei, iar cele juridice, între 1.000 și 2.500 de lei.

În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfăşurarea acestei acţiuni, perioada de efectuare a activităţii de dezinsecţie şi deratizare va fi prelungită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.