Ripensia se întoarce fără puncte de la Constanţa. Un nou eşec la...

Ripensia se întoarce fără puncte de la Constanţa. Un nou eşec la limită după o oră de inferioritate

0
DISTRIBUIȚI

Ripensia repetă constant aceleaşi greşeli în jocurile din Liga 2. La două etape distanţă de la eşecul cu Petrolul de acasă, roş-galbenii au cedat, în manieră asemănătoare, pe terenul Farului. Gazdele au irosit o grămadă de ocazii în prima repriză şi au avut un om în plus pe teren din minutul 30, dar s-au impus doar cu 1-0.

Timişorenii au inceput timorat şi şi-au deschis „larg” centrul defensivei atacurilor „marinarilor”. Rând pe rând, Petre şi I. Stoica au ratat şanse mari de a-i marca măcar un gol lui Mociu. Acesta din urmă a fost invins insă destul de devreme, in minutul 12, după ce s-a opus vârfului gazdelor, scăpat singur in careu. Lovitura de colţ rezultată a fost executată in mijlocul careului bănăţean, acolo unde Voinea a raşchetat balonul ce a ajuns in cele din urmă la Antoche, care a înscris din câţiva metri.


Această reuşită a rămas singulară pe tabelă deşi jucătorii lui Zicu ar fi putut avea un avantaj confortabil din prima repriză după multitudinea de ratări avute.

Misiunea dobrogenilor a fost uşurată simţitor şi de expulzarea lui Fotescu, după nici jumătate de oră. „Fiul rătăcitor” a intrat prea tare asupra lui Nicola, pe care l-a atins şi in zona feţei, iar arbitrul a arătat direct cartonaşul roşu. Desfăşurarea partidei a adus aminte de duelul cu prahovenii. Chiar dacă „Ripi” a arătat o faţă mai curajoasă in partea secună, Voinea, C. Toma ori Gavrilă nu au reuşit să inscrie. Un plus in trupa lui Alex Pelici poate fi trecut insă in contul celui din urmă, Ionuţ Gavrilă având şanse să fie o soluţie U20 excelentă pentru grupare din Fabric.

Pentru Ripensia urmează două jocuri pe „Electrica”, primul joi in Cupă cu Sepsi, al doilea duminică impotriva Snagovului in campionat. Timişorenii roş-galbeni au in continuare doar 8 puncte in B după opt etape.

Farul: Muţiu – Nicola, Cană, V. Lică, Carabela – Ant. Cruceru (25 D. Toma), Antoche, Greu (66 Halep) – Al. Stoica, I. Stoica (58 Hordouan), P. Petre. Antrenor: Ianis Zicu

Ripensia: Mociu – Ad. Popa, Hecsko (cpt.), Tînc, C. Toma (86 Golda) – T. Călin (33, I. Gavrilă), Al. Neagu – M. Fotescu, Vl. Tudorache, Al. Popovici (76 C. Lungu) – A. Voinea. Antrenor: Alexandru Pelici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.