Ripensia decolează pentru trei puncte la Constanţa. Roş-galbenii au o singură absenţă,...

Ripensia decolează pentru trei puncte la Constanţa. Roş-galbenii au o singură absenţă, dar şi un program încărcat

0
DISTRIBUIȚI

Ripensia Timişoara are parte de a doua deplasare la rând în acest sezon al Ligii 2. După remiza de la Miercurea Ciuc, bănăţenii ţintesc cel puţin un punct şi la malul mării, în fief-ul Farului Constanţa. În continuare antrenorul Alexandru Pelici nu poate miza pe Adrian Zaluschi iar pe roş-galbeni îi aşteaptă trei jocuri în mai puţin de şapte zile.

„Urmează a doua deplasare consecutivă pentru noi. Aşa cum am spus şi înainte de jocul de la Miercurea Ciuc, sunt jocuri importante, cu ehipe aflate în a doua jumătate a clasamentului. Orice punct contează pentru noi. Dorim să ne întoarcem de asemenea cu punct sau cu puncte… Sperăm să nu repetăm greşelile de la Miercurea Ciuc. Să fim concentraţi pe toată durata jocului. Şi dacă marcăm de două ori să ne întoarcem cu toate punctele puse în joc”, a spus Alexandru Pelici înaintea partidei din Dobrogea.

Tehnicianul lui „Ripi” a analizat ultimele partide ale „marinarilor”, formaţie cu care a remizat afară la finele ediţiei trecute.


„Dacă ne uităm pe clasament, o echipă care pare echilibrată, au jucători cu experienţă la acest nivel. Lică a activat la Snagov, Carabela fundaşul stânga, Antoche a devenit un pion de bază, au făcut transferuri interesante. Patrick Petre poate face diferenţa, Antoche, Doumbia care a fost şi anul trecut. Cei doi Stoica, Alexandru şi Ionuţ şi va fi un meci dificil, interesant. Nu ştiu cum va fi starea terenului la Constanţa, probabil îi pune şi pe ei în dificultate pe momentele de posesie… Au un antrenor tânăr, îi doresc să ajungă cel puţin la nivelul la care a fost ca jucător”, a precizat Pelici cu referire la Ianis Zicu.

Deşi sperau în recuperarea sa rapidă, timişorenii nu pot miza în continuare pe „decarul” Zaluschi, care se pregăteşte separat de colegi. În schimb, în lot revine Apro, după două meciuri în care a fost suspendat, iar în lot va fi şi ex-utistul Ionuţ Gavrilă, jucător U19. „Ripi” se va deplasa spre mare, în premieră, cu avionul, dar pe calea aerului va călători doar până la Bucureşti duminică, restul drumului fiind efectuat cu autocarul.

„Principalul” roş-galbenilor a vorbit şi despre următoarele jocuri, care vor fi pe „Electrica”, inclusiv duelul de joia viitoare cu Sepsi din 16-imile Cupei. „Urmează o săptămână grea pentru noi, cu trei jocuri. Luni şi Duminică în campionat, între ele un meci de Cupa României cu o echipă de Liga I. Obiectivul a fost îndeplinit în Cupă din punctul meu de vedere, am reuşit să aducem o echipă de Liga I, încercăm să şi trecem de Sepsi. De ce nu, vom încerca să jucăm de la egal la egal cu orice adversar!”, a conchis Alex Pelici.

Partida Farul – Ripensia se dispută luni, de la ora 17.00, în etapa a VIII-a a Ligii 2. Constănţenii au 9 puncte, unul peste timişorenii din Fabric.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.