Ripensia are un meci dorit de „1 solist” cu „lanterna” Sportul Snagov....

Ripensia are un meci dorit de „1 solist” cu „lanterna” Sportul Snagov. Alexandru Pelici: „Cele trei puncte sunt vitale, indiferent cum le vom obţine”

0
DISTRIBUIȚI

Roş-galbenii au părăsit ieri Cupa României, dar erau deja concentraţi pe meciul de duminică. Ripensia e obligată să bată codaşa Sportul Snagov pentru a „respira” în clasament, acolo unde se află pe ultima poziţie care asigură supravieţuirea în B. Tehnicianul Alexandru Pelici nu are pare de cele mai bune veşti în privinţa stării medicale a lotului, dar aşteaptă ca jucătorii care vor intra în teren să se impună în faţa ilfovenilor.

„Ştim în ce zonă a clasamentului ne scăldăm, e foarte important jocul de duminică. E important să câştigăm jocul cu Snagov. Cele trei puncte sunt vitale, indiferent cum le vom obţine, în urma unui joc frumos, spectaculos sau nespectaculos, trebuie să le obţinem”, a spus Alexandru Pelici după eliminarea suferită ieri în faţa lui Sepsi Sf. Gheorghe, în 16-imile Cupei.

La „Ripi” veştile nu sunt bune în ceea ce priveşte o parte din jucători.


Perioada de indisponibilitatea a „decarului” Adrian Zaluschi s-a prelungit, în ciuda vizitei făcute la Belgrad pentru tratament. Mai mult, la meciul cu trupa din Covasna Andrei Tînc a ieşit accidentat, acuzând o problemă musculară, în timp ce Fotescu mai are un joc de stat pe margine după eliminarea suferită la Constanţa. Tot după jocul cu Farul a devenit indisponibil şi Tudor Călin, căruia trebuie să i se facă o mască de protecţie. „Cred că va putea să joace, să vedem dacă poate să joace… A încasat o lovitură puternică la Farul, ăsta e şi motivul pentru care îl schimbasem, era suspect de fractură de piramidă nazală”, a adăugat Pelici.

Chiar şi aşa „principalul” timişorean are încredere că roş-galbenii se vor impune: „Indiferent cine va intra trebuie să câştigăm… Nu ne rămâne în momentul de faţă decât să ne concentrăm pe campionat şi să obţinem puncte căci suntem într-o zonă fierbinte”.

Duelul cu Snagov ar putea reprezenta şi revenirea lui Valeriu Răchită la Pădurea Verde. De această dată din postura de manager general al ilfovenilor, după ce a ocupat funcţia de „principal” în primele etape. „Vivi” a pregătit-o în primăvară pe ACS Poli. Viorel Dumitrescu figurează acum pe funcţia de antrenor al snagovenilor. Ultima clasată a acumulat un singur punct, dar pe gazonul unui „grand” al eşalonului, Petrolul (1-1).

Partida Ripensia Timişoara – Sportul Snagov se dispută duminică, de la ora 11.00, pe stadionul „Electrica”, în etapa a IX-a a Ligii 2. Roş-galbenii au obţinut opt puncte în acest campionat până acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.