Robu anunță că nu sunt clanuri interlope în Timișoara și-l apără pe...

Robu anunță că nu sunt clanuri interlope în Timișoara și-l apără pe Nasleu pentru că este democrat. Ce declarație arogantă a admis că a fost o greșeală

0
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a făcut, din nou, show la televizor pentru a-l apăra pe Ioan Nasleu și relația acestuia cu interlopii. În emisiunea Aktualitatea Românească de la B1, realizată de Sorina Matei, primarul Timișoarei a susținut că nu există clanuri interlope în Timișoara și l-a atacat din nou pe jurnalistul Dragoș Boța, atunci când editorul șef al PRESSALERT.ro a vorbit despre conexiunile dintre lumea interlopă și afacerea imobiliară de la Urseni.

Întreabat de relația lui Nasleu cu interlopii, Robu a susținut că „a fost cândva. El se jură că nu a fost în nicio relație necurată. A cunoscut oameni din această lume când a fost în SRI reponsabil chiar de această lume, dar nu are nicio implicare ilegală sau imorală, spune acesta. Ori eu, pentru că domnul Boța îi aduce acuze, nu pot să îl pedepsesc pe un om care până una alta își face datoria. Atunci când voi constata că face, Doamne ferește, ilegalități, că nu îți face datoria, mă voi rupe de el instantaneu.


(…) Aceste fotografii sunt de altă dată, nu sunt de acum aceste fotografii”. Primarul a susținut că „nu sunt clanuri interlope în Timișoara, este unul dintre cele mai sigure orașe”.

Singura greșeală pe care a admis-o a fost declarația că are de unde să piardă procente pentru că l-a susținut pe Nasleu care chefuia cu Lucian Boncu și alți interlopi din Timișoara, dar a mințit încercând să se îndepărteze de subiect: „Ce am declarat acum un an doi, ce spunea domnul Boța, că am de unde să pierd procente, da, nu trebuia să spun asta. Am greșit atunci, nu era o afirmație potrivită. A fost făcută un an, doi. Afirmația nu a fost legată cu lumea interlopă și am de unde să pierd procente. A fost așa o declarație generică, în sensul acesta. Am greșit. Încă o dată am greșit”.

Primarul Timișoarei a susținut că nu ține pe nimeni în brațe și că în cazul lui Nasleu „i-am spus, când se vorbea de legăturile sale cu lumea interlopă – atenție, dacă se mai întâmplă să fii în astfel de relații, pleci a doua zi din postul de consilier al meu. Un om care-și face datoria, un om corect și nimeni nu mi-a spus vreodată că a fost dat afară din  SRI. (…) Există prezumția de nevinovăție. Eu sunt un democrat. Există instituții ale statului. Să-și facă datoria”. Nicolae Robu a devenit nervos când jurnalistul PRESSALERT.ro l-a întrebat despre afacerea imobilară de la Urseni și dispariția terenului din patrimoniul orașului și a susținut „acest om nu e jurnalist”, „mă calomniază de ani de zile”.

Întrebat de Sorina Matei dacă știe cine i-a incendiat mașina lui Dragoș Boța, primarul a afirmat că „nu este exclus să și fi-o incendiat singur. Unul de teapa lui e în stare și de așa ceva. Nu îl bagă nimeni în seamă. Era o mașină nefolosită de ani de zile care ocupa domeniul public. Acest domn s-a victimizat. A prezentat cazul altfel decât a fost. Nu este un jurnalist, este un calomniator de profesie”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.